Witte PVC vloer

Witte vloeren hebben een ongelofelijke aantrekkingskracht. Ze ogen relaxed maar wel verfijnd en klassiek, en lenen zich uitstekend voor een breed scala aan interieurstijlen. Neem een kijkje in het aanbod witte PVC vloeren van Issa en laat je inspireren!

Waarom een witte PVC vloer?

Witte vloeren zorgen voor een bepaalde dramatiek. Je kunt er schitterende contrasten mee creëren, bijvoorbeeld in combinatie met klassieke meubels in donkergekleurde houtsoorten. Witte vloeren lenen zich echter ook uitstekend voor minimalistische interieurs; ze accentueren de contouren, texturen en kleuren van het meubilair in de ruimte op een manier die met andere vloeren vrijwel niet te evenaren is. Daarbij kan een witte vloer helpen om een ruimte groter en lichter te laten lijken dan hij in werkelijkheid is.

Maar goed, een witte vloer wit houden, dat is natuurlijk wel een uitdaging. Des te meer reden om te kiezen voor een witte PVC vloer; PVC is namelijk bijzonder duurzaam, zeer eenvoudig schoon te maken is en vereist vrijwel geen onderhoud! Dat maakt het een stuk gemakkelijker om je mooie witte vloer ook echt wit te houden.

Ons assortiment witte PVC vloeren

Als dé specialist in PVC vloeren heeft Issa Vloeren volop keus voor wie op zoek is naar een mooie witte PVC vloer. Zo hebben we uitvoeringen die vrijwel niet te onderscheiden zijn van een echte houten vloer, met smalle of brede plank, visgraatmotief of Hongaarse punt. Maar ook een witte PVC vloer die oogt als een tegelvloer behoort tot de mogelijkheden.

Witte PVC vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Het maakt niet uit of je nu de voorkeur geeft aan modern, minimalistisch, tijdloos of landelijk – Issa Vloeren biedt voor elk interieur een passende witte PVC vloer. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Bezoek dan onze showroom in Amsterdam of Alkmaar!