Oude Tegels: Authentieke Charme en Karakter voor Jouw Interieur

Oude tegels zijn een prachtige manier om karakter en geschiedenis toe te voegen aan je interieur. Of je nu op zoek bent naar een vintage uitstraling of een rustieke charme, oude tegels bieden een unieke esthetiek die moeilijk te evenaren is met moderne materialen. In dit artikel bespreken we de verschillende soorten oude tegels en hoe je ze kunt gebruiken om jouw woning te verfraaien.

Ontdek ons assortiment oude tegels en voeg een vleugje nostalgie toe aan je woning

Antieke tegels zijn vaak afkomstig uit historische gebouwen en kunnen dateren uit verschillende tijdperken, zoals de middeleeuwen, de renaissance of de barok. Ze zijn meestal handgemaakt en kunnen unieke patronen, kleuren en texturen hebben. Antieke tegels zijn ideaal voor het creëren van een authentieke en historische sfeer in je interieur.

Vintage tegels

Vintage tegels verwijzen naar tegels die enkele decennia oud zijn, vaak afkomstig uit de 20e eeuw. Ze kunnen variëren van art deco-ontwerpen tot retro patronen uit de jaren ’60 en ’70. Vintage tegels zijn perfect voor het toevoegen van een vleugje nostalgie aan je interieur en kunnen gecombineerd worden met moderne elementen voor een eclectische look.

Reproductie oude tegels

Reproductie oude tegels zijn moderne tegels die zijn ontworpen om het uiterlijk en de sfeer van oude tegels na te bootsen. Ze kunnen worden gemaakt van keramiek, porselein of natuursteen en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, kleuren en patronen. Reproductie oude tegels zijn een uitstekende optie voor diegenen die de charme van oude tegels willen, maar met de voordelen van moderne materialen en productiemethoden.

Toepassingen voor oude tegels

Oude tegels kunnen worden gebruikt in verschillende ruimtes in je woning, zoals keukens, badkamers, entrees en woonkamers. Ze kunnen worden gebruikt als vloer- of wandbekleding, of als decoratieve elementen zoals een keukenachterwand of een open haard. Oude tegels zijn ook geschikt voor buitengebruik, zoals terrassen of tuinpaden, om een historische en charmante sfeer te creëren.

Vind de perfecte oude tegels voor jouw interieur

Bij het kiezen van oude tegels voor je interieur is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de stijl van je woning, het gewenste onderhoudsniveau en het budget. Bezoek onze showroom in Amsterdam of Alkmaar en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment oude tegels. Onze deskundige medewerk  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?