Uitgebreid assortiment wandtegels: Ontdek de perfecte tegel voor jouw interieur

Bezoek onze showroom en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers

Wandtegels zijn een veelgebruikte optie voor het bekleden van wanden in diverse ruimtes, zoals badkamers, keukens en woonkamers. Er is een breed scala aan soorten wandtegels beschikbaar, elk met hun eigen unieke kenmerken, voordelen en uitstraling. In dit overzicht belichten we enkele van de meest populaire soorten wandtegels.

Keramische wandtegels

Keramische wandtegels, gemaakt van gebakken klei, zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, formaten en afwerkingen. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en waterbestendig, wat ze uitermate geschikt maakt voor gebruik in badkamers en keukens.

Mozaïektegels

Mozaïektegels bestaan uit kleine tegeltjes die samen een patroon of afbeelding vormen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zoals glas, keramiek, natuursteen en metaal. Mozaïektegels worden vaak toegepast als decoratieve wandbekleding.

Natuursteen wandtegels

Natuursteen wandtegels zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen, zoals marmer, graniet en kalksteen. Deze tegels bieden een unieke uitstraling en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en afwerkingen. Hoewel ze duurzaam zijn, vergen natuursteen wandtegels regelmatig onderhoud.

Cementtegels

Cementtegels zijn handgemaakte tegels, geproduceerd uit cement en pigment. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en patronen en kunnen als decoratieve wandtegels dienen. Cementtegels vereisen wel periodiek onderhoud om hun uiterlijk te behouden.

Glasmozaïektegels

Glasmozaïektegels zijn kleine tegeltjes gemaakt van glas. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen en worden vaak ingezet als decoratieve wandbekleding. Glasmozaïektegels zijn eenvoudig te reinigen en zijn bestand tegen water en vocht.

Vind de perfecte wandtegel voor jouw interieur

De ideale wandtegel voor jouw interieur is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de stijl van de ruimte en het beschikbare budget. Bezoek onze showroom in Amsterdam of Alkmaar en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers over de diverse soorten wandtegels en hun eigenschappen. Samen vinden we de perfecte tegel voor jouw interieurproject.  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Route 072-5404590
  Chat openen
  1
  Hulp nodig?
  Scan de code
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?