Vinyl vloer voor vloerverwarming

Een vinyl vloer is sterk, betaalbaar, makkelijk schoon te maken en nagenoeg onderhoudsvrij. Bovendien zijn de vinyl vloeren van tegenwoordig vrijwel niet te onderscheiden van echte houten vloeren of tegelvloeren! Er is echter nog een belangrijk voordeel waar je wellicht nog niet over hebt nagedacht: vinyl vloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming! Wil jij ook een vinyl vloer voor vloerverwarming? Bij Issa Vloeren vindt je ongetwijfeld wat je zoekt.

Is een vinyl vloer voor vloerverwarming geschikt?

Jazeker! Waar echte houten vloeren altijd wel enigszins gevoelig blijven voor temperatuurschommelingen en luchtvochtigheid, heb je daar met een vinyl vloer geen last van. Mede daarom zijn vinyl vloeren zijn bijzonder geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming. De geringe dikte van de vloer zorgt voor een snelle en efficiënte warmteoverdracht, waardoor je ook nog eens kunt besparen op je energiekosten. Vinyl werkt overigens ook prima met vloerkoeling.

Ons assortiment vinyl vloeren voor vloerverwarming

Issa Vloeren biedt een zeer uitgebreid assortiment met vinyl vloeren voor vloerverwarming, in eindeloos veel verschillende kleurvariaties en uitvoeringen. Naast PVC vloeren van bekende merken zoals Quick-Step, Moduleo en Vivafloors hebben wij ook een eigen lijn met vinyl vloeren. Het maakt niet uit of je nu de voorkeur geeft aan een vloer die vrijwel niet te onderscheiden is van een houten vloer (eventueel met een visgraatmotief) of een vloer die oogt als een echte tegelvloer, het is allemaal mogelijk.

Vinyl voor vloerverwarming kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je interesse in een vinyl vloer die geschikt is voor vloerverwarming? Kom gerust eens langs bij onze showroom om ons assortiment van dichtbij te bewonderen. Onze deskundige vloerspecialisten kunnen je vanzelfsprekend alles vertellen over de voordelen van vinyl en vloerverwarming. Je kunt overigens ook altijd even contact met ons opnemen als je behoefte hebt aan een persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte.