Veilig Online Betalen

Bij Issa Vloeren kunt u op verschillende manieren betalen. U kiest de betaalwijze die u het prettigst vindt. Belangrijk om te weten is, dat hoe u ook betaalt, dit altijd op een veilige manier gebeurt.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij Issa Vloeren afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Hoe werkt iDEAL? U plaatst een bestelling op www.issavloeren.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Vervolgens wordt u doorgeleid naar iDEAL waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en onlinepvcshop.nl wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode, zoals de ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN – bij de hand.

Overmaken per bank

Uiteraard is het mogelijk om uw betaling per bank naar ons over te maken. Bij het bestellen van uw vloer kunt u de optie ‘overmaken per bank’ aanvinken, u krijgt dan een melding in beeld met onze betaalgegevens. Houd er rekening mee dat de gemiddelde verwerkingstijd iets langer in gebruik neemt 

Paypal

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord. Open hier uw paypal rekening.

Mister Cash

Mistercash is een betaalsysteem in Belgie en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. U kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten. Sinds 2006 is het ook mogelijk om er internettransacties mee te verrichten. Aangezien er tegenwoordig heel veel artikelen en diensten via internet worden aangeschaft is dit een zeer handige manier van betalen. Om te kunnen betalen met Mistercash bij een casino Mister Cash moet u aangesloten zijn bij één van de volgende banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank.

Multisafepay

Al onze online betalingen, met uitzondering van Paypal,  worden verwerkt door de betalingsprovider van Multisafepay, MultiSafepay is al ruim 14 jaar dé ideale partner in online betalen voor webshops. En Nederlands snelst groeiende Payment Service Provider. Als specialist in online betalen bieden zij betaaloplossingen op maat voor iedere webshop.