Tegelvloeren

Wanden en vloeren vormen de basis van elk interieur. Tegels en natuursteen spelen voor Issa Vloeren daarin een onderscheidende rol. Onze collectie tegelvloeren is ontstaan vanuit de behoefte om de beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Neem op je gemak een kijkje in ons uitgebreide assortiment!

Waarom een tegelvloer?

Tegelvloeren zijn veelzijdig, duurzaam en eenvoudig schoon te maken, zonder dat je daarbij gebruik hoeft te maken van agressieve of chemische reinigingsmiddelen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een echte houten vloer of een vloer die van tapijt is voorzien, vergt een tegelvloer nauwelijks onderhoud. Het waterbestendige karakter maakt een tegelvloer ook een perfecte oplossing voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer en de keuken. De slijt- en krasvaste eigenschappen maken onze tegelvloeren bovendien uitstekend geschikt voor ruimtes die zeer intensief gebruikt worden.

Ons assortiment tegelvloeren

Van keramiek tot houtlook tegels en van natuursteen tot betonlook tegels – de mogelijkheden op het gebied van tegelvloeren zijn eindeloos bij Issa Vloeren! Onze tegelvloeren collectie biedt een ruime keuze in verschillende vormen en afwerkingen. De tegels zijn met de grootste zorg en aandacht vervaardigd middels een ambachtelijk productieproces, waarbij de unieke kenmerken van de basismaterialen goed zichtbaar zijn gebleven. Elke tegelvloer biedt een mooie balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit. In combinatie met duurzame materialen, een schitterend ingetogen kleurenpalet en bijzondere details, kunnen wij elke ruimte van een uniek tijdloos karakter voorzien.

Tegelvloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je interesse in een tegelvloer? In onze showrooms in Amsterdam en Alkmaar staat onze collectie ruim opgesteld en kun je je op je gemak oriënteren op de vele mogelijkheden. Wij beschikken eveneens over een eigen legteam dat je nieuwe tegelvloer voor je kan plaatsen. Heb je behoefte aan een deskundig advies op maat? Bel dan naar 072-5404590 en maak meteen een afspraak met onze tegelvloeren expert Gunther Pique.

Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones

PIET BOON by Douglas & Jones Tiny Concrete Ash

Vraag een offerte aan en ontvang de scherpste prijs voor één van deze producten!

* Verplichte velden

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
Privacybeleid en
Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Heeft u vragen of wilt u één van deze producten bekijken?

Kom dan langs in één van onze showrooms!

Openingstijden showroom
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?