Floorify PVC vloer Amsterdam

Een Floorify vloer is makkelijk, functioneel en betaalbaar. De perfecte oplossing voor vloeren waar echt op geleefd wordt! Het is daarbij ook een zeer geschikt vloertype voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming. Maar goed, je wil natuurlijk wel waar voor je geld. Issa Vloeren uit Amsterdam is hét adres voor wie op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige Floorify vloeren in Amsterdam. Bekijk op je gemak ons indrukwekkende assortiment!

floorify belevingswinkel issa alkmaar low res 36 scaled e1656595578824
Openingstijden

Floorify Experience Center Alkmaar

Ontdek alle Floorify Vloeren

Ontdek
Floorify Ceppo
Bekijk

Floorify Terrazzo

floorify belevingswinkel issa amsterdam low res 2 scaled
Openingstijden

Floorify Experience Center Amsterdam

Floorify visgraat

Floorify Visgraat

Ontdek
Floorify Tegels
Bekijk

Floorify Betonlook

Welke Floorify vloeren zijn er verkrijgbaar?

Issa Vloeren heeft zonder twijfel het grootste aanbod Floorify vloeren in Amsterdam. Wil je bijvoorbeeld een Floorify vloer met de uitstraling van een echte houten vloer? Dan kun je kiezen voor uit eindeloos veel plankbreedtes, houtsoorten, structuren en kleuren. Ook een Floorify vloer met visgraat behoort tot de mogelijkheden. Of wat dacht je van een Floorify vloer met betonlook? Je zou tevens kunnen kiezen voor Floorify tegels. Kom gerust langs bij onze showroom om het uitgebreide aanbod te bekijken. Als de specialist op het gebied van Floorify vloeren in Amsterdam helpt Issa Vloeren je graag met een persoonlijk advies.

Wist je overigens dat je ook bij ons terecht kunt voor raamdecoratie? We hebben een ruim aanbod met onder andere jaloezieën, shutters, gordijnen en rolgordijnen, welke we speciaal voor je op maat maken.

Floorify vloer in Amsterdam laten leggen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Als je eenmaal een nieuwe Floorify vloer hebt uitgekozen, dan rest nog de vraag: ga je hem zelf leggen of laten leggen? In principe kun je veel Floorify vloeren zelf leggen, mits de ondervloer goed geëgaliseerd is. Als er nog oneffenheden in zitten, zullen die namelijk vroeger of later zichtbaar worden in het vinyl. Wil je zeker zijn van een vakkundig eindresultaat, dan kun je het legteam van Issa Vloeren inschakelen. Vraag gerust een offerte aan voor een Floorify vloer in Amsterdam laten leggen – dit is geheel vrijblijvend.

Bestel gratis jouw favoriete staaltjes

Wil je graag zelf de unieke kwaliteit van onze vloeren zien én voelen? Bestel tot 3 gratis staaltjes van jouw favoriete Floorify vloeren en ontdek welke kleur perfect bij jouw interieur past. Je kan ze eenvoudig bestellen! 

Gratis stalen Issa Floorify

Je kan alle stalen GRATIS afhalen in onze winkel in Alkmaar

Bestel gratis floorify stalen


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
    Privacybeleid en
    Servicevoorwaarden zijn van toepassing.