Duette gordijnen

Duette is de raamdecoratie waar decoratief, functioneel en energiebesparend perfect samen gaan. Een Duette bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Dat zorgt voor een strak geheel.

Privacy maar toch genoeg licht in huis

Met Duette heb je de vrijheid om zelf de lichtinval en privacy in huis te regelen. Want je hebt naast de semi-transparante of verduisterende opties ook nog eens de keuze uit een standaard uitvoering of een top down bottom up variant. Met de Topbottom beperkt je de inkijk van bovenaf maar hebt zelf nog steeds vrij zicht naar buiten als je op de bank of achter je bureau zit. Heb je voor meerdere ramen op rij je gordijnen nodig? Dan kan je naar hartelust spelen en variëren. Je kan ze op één lijn zitten of je hangt ze speels op

Dit type gordijnen hebben een unieke isolerende eigenschap. De dubbele stof is in het midden met elkaar verbonden en vormt zo een honingraatstructuur waar de lucht wordt vastgehouden. Zo blijft in de zomer de warmte buiten en verlies je in de winter minder warmte door het raam.

Perfect Fit

Wat als je niet wil of mag boren in de muur of kozijnen om je Duette gordijnen te monteren? Of je hebt niet genoeg ruimte boven raam om de Wat als je niet wil of mag boren in de muur, kunststof of aluminium kozijnen om je Duette gordijnen te monteren? Bijvoorbeeld omdat dit door de verhuurder niet is toegestaan? Of je hebt niet genoeg ruimte boven je kiepkantelraam om de Duette te monteren. Perfect Fit Duette is de oplossing! Klik ze eenvoudig in vier speciale clips die tussen het rubber en glas van je sponning schuiven en het hangt.

Vraag een offerte aan en ontvang de scherpste prijs voor één van deze producten!

* Verplichte velden

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
Privacybeleid en
Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Heeft u vragen of wilt u één van deze producten bekijken?

Kom dan langs in één van onze showrooms!

Openingstijden showroom
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?