Raambekleding van de beste kwaliteit

In onze tijd waar alles gestrest en gehaast moet gaan, is er een enorme hang naar een landelijk interieur. De sfeer en de rust van het platteland is hierbij voelbaar in uw huis en dat is waar het om gaat bij landelijk wonen. Een landelijke sfeer bereik je met rustieke meubels, houten vloeren, lichte kleuren op de muren maar ook met shutters en raamdecoratie.

Shutters

Ze zijn een perfecte aanvulling op een landelijke inrichting, maar door de grote variatie aan kleuren en houtsoorten passen ze in elk interieur. Met de verstelbare lamellen regelt u zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen in een naturel (linnen) stof maken uw landelijke inrichting helemaal af. Ze zijn warm en sfeervol en goed te combineren met overgordijnen. U kunt zelf bepalen tot op welke hoogte u het vouwgordijn laat zakken, waardoor u heerlijk onbelemmerd kunt genieten van het uitzicht.

Houten jaloezieën

Door de enorme variatie passen houten jaloezieën zowel in een landelijke, moderne als in een klassiekere inrichting. Ze geven elke kamer in huis een unieke sfeer en laten u spelen met zonlicht en schaduw. Door de grote keuze in houtsoorten, kleuren en ladderband, kunt u het product perfect afstemmen op uw inrichting. Creëer uw eigen persoonlijke landelijke inrichting…met de luxe uitstraling van Shutters en Houten raambekleding van Issa Vloeren!

Gordijnen op maat

Issa Vloeren brengt elk voor- en najaar een veelzijdige collectie gordijnstoffen, geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Van deze prachtige stoffen maken de mooiste gordijne. Hou je van bruisende kleuren of juist meer van pastellen? Is je interieur landelijk of ga je voor design? Met ons uitgebreide assortiment kun je alle kanten op! Bekijk de hele collectie bij ons in de winkel!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.