Moduleo

Houten vloeren zijn prachtig, maar niet altijd even praktisch. Niet alleen vanwege het onderhoud dat ze vereisen, maar ook vanwege onder andere het geluid dat geproduceerd wordt als men eroverheen loopt. Als je op zoek bent naar een vloer met de uitstraling van echt hout maar met de veerkracht en het akoestisch comfort van een tapijtvloer, dan is een pvc vloer van Moduleo zeker het overwegen waard.

Waarom een pvc vloer van Moduleo?

Moduleo specialiseert zich in het ontwerpen en ontwikkelen van mooie, duurzame en praktische vloeroplossingen. De pvc vloeren van dit Belgische merk staan garant voor een optimaal akoestisch comfort en een lange levensduur. Ook de look en feel laat werkelijk niets te wensen over; Moduleo PVC vloeren kenmerken zich door hun hyperrealistische designs met haarscherpe details. Het merk maakt gebruik van een speciale embossing om de kleinste details van het houtontwerp tot leven te brengen. Je kunt de reliëf structuur van het hout dus niet alleen zien, maar ook voelen!

Bij een echte houten vloer zijn geen twee planken identiek. Met een Moduleo pvc vloer ben je verzekerd van net zoveel verscheidenheid; een aantal uitvoeringen hebben niet minder dan 90 verschillende planken! Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er herhaling zichtbaar is in je vloer.

Ons assortiment Moduleo pvc vloeren

Issa Vloeren biedt een bijzonder uitgebreid assortiment Moduleo pvc vloeren. Je hebt bij ons keus uit een aantal schitterende collecties: Moduleo Select, Moduleo Impress, Moduleo Transform en Moduleo Parquetry. De nieuwste collectie, Moduleo Moods, is leverbaar in Medium Plank, Slim Plank, Small Plank, Hexagon, Diamond, Triangle en Chevron. Deze vloerstroken maken het mogelijk om eindeloos te variëren met verschillende motieven en patronen, van visgraat en Hongaarse Punt tot blokpatronen en zeshoek.

Pvc vloer van Moduleo kopen? Kom langs bij onze showroom!

Wil je de unieke eigenschappen van onze Moduleo pvc vloeren graag eerst zelf ervaren voordat je de knoop doorhakt? Kom dan eens langs bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar. We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van pvc vloeren.

Vraag een offerte aan en ontvang de prijs voor dit product * Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Kom langs in onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Adres: Edisonweg 1, 1821 BN Alkmaar Openingstijden:
  Maandag 12:00 - 17:00
  Dinsdag 10:00 - 17:00
  Woensdag 10:00 - 17:00
  Donderdag 10:00 - 17:00
  Vrijdag 10:00 - 16:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten
  Adres: Buitenveldertselaan 110, 1081AB Amsterdam Openingstijden:
  Maandag op afspraak
  Dinsdag op afspraak
  Woensdag op afspraak
  Donderdag op afspraak
  Vrijdag op afspraak
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten
  Chat openen
  Hulp nodig?
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?