Pvc vloer visgraat

Heb je altijd al gedroomd van zo’n schitterende visgraat vloer, maar twijfel je vanwege het onderhoud dat komt kijken bij een houten vloer? Of heb je simpelweg geen budget voor de installatie van parket? Er is een alternatief! Issa Vloeren laat je graag kennismaken met de mogelijkheden van een pvc vloer met visgraat motief.

Waarom een pvc vloer met visgraat motief?

Pvc (polyvinylchloride) is een synthetisch materiaal dat met het juiste patroon nauwelijks te onderscheiden is van een echte houten vloer. Een pvc vloer is echter veel onderhoudsvriendelijker dan parket. Met een houten vloer moet je heel voorzichtig zijn met vocht en schoonmaakmiddelen. Ook moet een houten vloer periodiek opnieuw in de olie, hardwax of lak gezet worden, en om de zoveel jaar geschuurd. Met een pvc vloer is dat allemaal niet nodig. Pvc is ijzersterk, slijtvast en zo vochtbestendig dat het zonder problemen in de badkamer kan worden geplaatst. Daarbij is een pvc vloer prima te combineren met vloerverwarming en/of vloerkoeling. Een visgraat pvc vloer is dus een betaalbaar en onderhoudsvriendelijk alternatief voor een echte houten vloer.

Ons assortiment visgraat pvc vloeren

Issa Vloeren is dé specialist op het gebied van pvc vloeren en biedt een ruim assortiment met verschillende uitvoeringen. Een groot deel daarvan is qua uitstraling vrijwel niet van een echte houten visgraat vloer te onderscheiden! Je kunt kiezen uit verschillende plankgroottes en kleuren, zodat je eenvoudig een visgraat pvc vloer kunt vinden die perfect past bij jouw persoonlijke smaak en interieurstijl.

Visgraat pvc vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Ben je nog niet overtuigd door de voordelen van een pvc vloer met visgraat motief, kom dan eens langs bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar. We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is met een visgraat pvc vloer. Uiteraard helpen onze vloerspecialisten je ook graag met een deskundig advies op maat.

Vraag een offerte aan en ontvang de scherpste prijs voor één van deze producten!

* Verplichte velden

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
Privacybeleid en
Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Heeft u vragen of wilt u één van deze producten bekijken?

Kom dan langs in één van onze showrooms!

Openingstijden showroom
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?