Visgraat PVC Vloeren

PVC vloeren staan bekend als stevige, duurzame en onderhoudsvrije vloeren die zeer geschikt zijn voor intensief belopen ruimtes. Maar ze bieden nog een ander (niet minder belangrijk) voordeel: ze zijn in alle denkbare designs verkrijgbaar! Zo hebben we bij Issa Vloeren ook schitterende visgraat PVC vloeren in het assortiment die zeker het bekijken waard zijn.

Waarom een PVC vloer met visgraat motief?

Een PVC vloer met visgraat motief maakt het mogelijk om een vloer met een klassieke esthetiek en tijdloze uitstraling in huis te halen, en tegelijkertijd te profiteren van alle voordelen van een modern, praktisch en degelijk materiaal. Visgraat PVC vloeren zijn een degelijke optie voor drukke huishoudens, uitstekend bestand tegen de fratsen van kinderen en huisdieren en ook nog eens perfect geschikt voor mensen met huisstofmijtallergie. In vrijwel elke ruimte van het huis!

Ons assortiment visgraat PVC vloeren

Als dé PVC vloerspecialist van Amsterdam en Alkmaar biedt Issa Vloeren visgraat PVC vloeren in verschillende uitvoeringen, plankformaten en kleuren. Met topmerken zoals Floorify, Ambiant en niet te vergeten onze eigen Issa Selected PVC Herringbone collectie hebben we voor elke toepassing een passende visgraat PVC vloer!

Visgraat PVC vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je besloten om voor een visgraat PVC vloer te gaan? Dan neem je natuurlijk geen genoegen met minder dan de beste kwaliteit. En je wilt uiteraard ook precies weten wat je in huis haalt! Issa Vloeren nodigt je daarom graag uit om gewoon eens langs te komen bij een van onze showrooms. Hier kun je je gemak oriënteren op de verschillende visgraat PVC vloeren en je door onze ervaren vloerspecialisten laten informeren. Indien gewenst kun je ook een beroep doen op ons eigen legteam voor de installatie van je nieuwe PVC vloer met visgraat motief. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een offerte aan en ontvang de prijs voor dit product

* Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Kom langs in onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Adres: Edisonweg 1, 1821 BN Alkmaar

  Openingstijden:

  Maandag 10:00 - 17:00
  Dinsdag 10:00 - 17:00
  Woensdag 10:00 - 17:00
  Donderdag 10:00 - 17:00
  Vrijdag 10:00 - 17:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten

  Telefoon: 072 540 4590

  Adres: Buitenveldertselaan 110, 1081 AB Amsterdam

  Maandag gesloten
  Dinsdag gesloten
  Woensdag gesloten
  Donderdag 10:00 - 17:00
  Vrijdag 10:00 - 17:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten

  Telefoon: 020 304 8890

  Chat openen
  Hulp nodig?
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?