Moduleo Transform Stone Click

Moduleo Transform Stone Click

Moduleo Transform Stone Click
Een transformatie voor je interieur.

Moduleo Transform Stone Click is voorzien van een dikkere slijtlaag dan de Moduleo Select serie en is daarom ideaal voor winkels en woonkamers. Uw kind kan kliederen met de chips, de hond kan met zijn modderpoten zo naar binnen rennen en zelfs u man mag lekker knoeien in de keuken.

Moduleo Transform Stone Click kan tegen een stootje! Deze vloeren zijn ook een goede keuze voor industriële toepassingen. De Protectonite PU-beschermlaag zorgt ervoor dat de Transform-vloeren een uitstekende vlekbestendigheid bieden. Moduleo Transform Stone Click is de eerste keuze van architecten voor de commerciële ruimte– niet alleen omwille de snelheid waarmee de stroken te plaatsen zijn, maar ook omwille van de erg realistische hout- en steeneffecten, de fantastische antislipeigenschappen en het gemak waarmee de vloeren kunnen worden schoongemaakt met slecht een sopje!

Wat maakt Moduleo zo uniek?

Minimaal krimpen & uitzetten Dankzij het gepatenteerd systeem met dubbele glasvezellaag garandeert elke Moduleo-designvloer een extreem hoge dimensionale stabiliteit.
Garantie Gewaarborde kwaliteit, tot 15 jaar garantie.
Natuurlijke look&feel Natuurlijke aanblik en gevoel dankzij een fris, op de natuur geïnspireerd design en een toegevoegde textuur.
Extra groot dessin Extra scherp extra groot dessin met weinig herhalingen voor een unieke, natuurlijke look.
HD zeer scherpe print Heel realistische design dankzij een unieke printtechniek, scherp tot in de kleinste details. Zo gedetailleerd dat het verschil met echt hout of steen moeilijk te zien valt.
V-groef Een natuurlijk resultaat en gevoel dankzij een V-groef op alle zijden.
Protectonite PU slijtlaag Kras- en slijtvast dankzij onze unieke Protectonite PU slijtlaag. Die beschermt de vloer tegen krassen en vuil en garandeert ook dat het dessin in perfecte staat blijft.

Het plaatje klopt met Moduleo! 

21 Artikel(en)

per pagina

21 Artikel(en)

per pagina