Moduleo Select Wood

Moduleo Select Wood

Moduleo Select Wood
Topkwaliteit aan een selectief prijsje.

Met Moduleo Select hoef je niet te kiezen tussen vorm en functie. deze vloer tilt je ruimte naar een hoger niveau. Moduleo Select is perfect opgewassen tegen de drukte van elk hectisch huishouden, terwijl hij tegelijk de nodige rust bieft dankzij het gemak in onderhoud. 

Het beste van veel werelden

Moduleo Select combineert de natuurlijke elegantie van steen en hout met de praktische voordelen van slijtvast vinyl. Functioneel design in 32 stijlvolle patronen. Ja, Select maakt jouw leven lekker makkelijk, behalve om te kiezen dan. Dankzij de beschermlaag van Protectonite PU is de vloer bestand tegen vocht en afschilferen. Je kan hem perfect in de keuken of badkamer leggen. Moduleo Select presenteert dessins met een tijdloze, op de rijkdom van de natuur geïnspireerde schoonheid. Vloeren die zich thuis voelen in elke kamer en omgeving. Succesvolle dessins in een mooie selectie kleuren en ontwerpen die inspelen op de trends en behoeften van de markt.

Wat maakt Moduleo zo uniek?

minimaal krimpen & uitzetten Dankzij het gepatenteerd systeem met dubbele glasvezellaag garandeert elke Moduleo-designvloer een extreem hoge dimensionale stabiliteit.
Garantie Gewaarborde kwaliteit, tot 15 jaar garantie.
Natuurlijke look&feel Natuurlijke aanblik en gevoel dankzij een fris, op de natuur geïnspireerd design en een toegevoegde textuur.
Extra groot dessin Extra scherp extra groot dessin met weinig herhalingen voor een unieke, natuurlijke look.
HD zeer scherpe print Heel realistische design dankzij een unieke printtechniek, scherp tot in de kleinste details. Zo gedetailleerd dat het verschil met echt hout of steen moeilijk te zien valt.
V-groef Een natuurlijk resultaat en gevoel dankzij een V-groef op alle zijden.
Protectonite PU slijtlaag Kras- en slijtvast dankzij onze unieke Protectonite PU slijtlaag. Die beschermt de vloer tegen krassen en vuil en garandeert ook dat het dessin in perfecte staat blijft.

Het plaatje klopt met Moduleo! 

Kom langs in onze showroom of bel ons 072-5404590 voor de knallende zomeractie! De Moduleo Select incl. egaliseren en leggen nu voor slechts..

€ 47,95 per m2

Deze actie is geldig tot 1 december 2015, vloer moet geplaatst zijn voor 1 januari 2016.

24 Artikel(en)

per pagina

24 Artikel(en)

per pagina