Moduleo Select Wood Click

Moduleo Select Wood Click

Moduleo Select Wood Click
Topkwaliteit aan een selectief prijsje.

Moduleo maakt je leven mooier en
 makkelijker

Elke dag thuiskomen met een goed gevoel. In een veilig nest. Met de zekerheid dat je vaste gezelschap er ook zal zijn. Een warme aanwezigheid aan je voeten. 
Klaar om je leven zo mooi en makkelijk mogelijk te maken.
ja, we hebben het over Moduleo Select Wood Click. Een droom van een vloer. Een Betrouwbare partner om in huis te nemen.

Moduleo Select Wood Click gaat dieper dan liefde op het eerste gezicht. Ook op lange termijn blijf je vallen - al is het zacht - voor de vele voordelen. Naast toplooks, bieden deze vloeren een extreem beschermde toplaag. Concreet betekent dit: Weinig slijtage, weinig onderhoud en geen ergenissen. Meer tijd voor jezelf of je gezin dus!

Wat maakt Moduleo zo uniek?

minimaal krimpen & uitzetten Dankzij het gepatenteerd systeem met dubbele glasvezellaag garandeert elke Moduleo-designvloer een extreem hoge dimensionale stabiliteit.
Garantie Gewaarborde kwaliteit, tot 15 jaar garantie.
Natuurlijke look&feel Natuurlijke aanblik en gevoel dankzij een fris, op de natuur geïnspireerd design en een toegevoegde textuur.
Extra groot dessin Extra scherp extra groot dessin met weinig herhalingen voor een unieke, natuurlijke look.
HD zeer scherpe print Heel realistische design dankzij een unieke printtechniek, scherp tot in de kleinste details. Zo gedetailleerd dat het verschil met echt hout of steen moeilijk te zien valt.
V-groef Een natuurlijk resultaat en gevoel dankzij een V-groef op alle zijden.
Protectonite PU slijtlaag Kras- en slijtvast dankzij onze unieke Protectonite PU slijtlaag. Die beschermt de vloer tegen krassen en vuil en garandeert ook dat het dessin in perfecte staat blijft.

Het plaatje klopt met Moduleo!

24 Artikel(en)

per pagina

24 Artikel(en)

per pagina