Moduleo Impress Click

Moduleo Impress Click

Moduleo Impress
Je ziet en voelt een indrukwekkend verschil.

 
Een realistische reliëfdruk voor een natuurgetrouwe look & feel. Dat is Moduleo Impress. Een luxueus design. Met het voordeel dat je niet al te voorzichtig hoeft te zijn. Deze luxevloer is extreem vuil- en vochtbestendig.

Reliëfdruk
De collectie Impress brengt de kleinste details van echt hout tot leven en demonstreert de ware schoonheid van de natuur. Impress pakt uit met een ongelooflijke reliëfdruktextuur die de diepte van de groeven, lijnen en knoesten van het hout niet alleen zichtbaar maar ook echt voelbaar maakt. 

Een vloer die beweegt op het ritme van de natuur.

Wat maakt Moduleo zo uniek?

minimaal krimpen & uitzetten Dankzij het gepatenteerd systeem met dubbele glasvezellaag garandeert elke Moduleo-designvloer een extreem hoge dimensionale stabiliteit.
Garantie Gewaarborde kwaliteit, tot 15 jaar garantie.
Natuurlijke look&feel Natuurlijke aanblik en gevoel dankzij een fris, op de natuur geïnspireerd design en een toegevoegde textuur.
Extra groot dessin Extra scherp extra groot dessin met weinig herhalingen voor een unieke, natuurlijke look.
HD zeer scherpe print Heel realistische design dankzij een unieke printtechniek, scherp tot in de kleinste details. Zo gedetailleerd dat het verschil met echt hout of steen moeilijk te zien valt.
V-groef Een natuurlijk resultaat en gevoel dankzij een V-groef op alle zijden.
Protectonite PU slijtlaag Kras- en slijtvast dankzij onze unieke Protectonite PU slijtlaag. Die beschermt de vloer tegen krassen en vuil en garandeert ook dat het dessin in perfecte staat blijft.

Het plaatje klopt met Moduleo! 

22 Artikel(en)

per pagina

22 Artikel(en)

per pagina