Moduleo

Welkom in de wereld van Moduleo. Droom weg bij de vele steen en houtdessins uit de pvc collectie. Laat je verbeelding spreken. Durf te dromen van een nieuwe look van jouw interieur. Laat je inspireren door de realistische en praktijkgerichte oplossingen.

Moduleo is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige, modulaire pvc design vloeren, zowel voor thuisgebruik als voor de zakelijke afnemer.

Moduleo beschikt over een groene fabriek die op een milieuvriendelijke manier, met gepatenteerde technologie, een grote variëteit aan dessins, texturen, kleuren, formaten en afwerkingen kan produceren.

Tegel en houtpatronen van PVC

Een tegel of plank uit de pvc collectie van Moduleo biedt door zijn unieke structuur en unieke samenstelling heel wat voordelen voor de gebruiker. De opeenvolgende lagen van glasvezel en kunststof zorgen voor de stevigheid en stabiliteit van de vloer. De slijtlaag garandeert de levensduur, terwijl de gepatenteerde Protecttonite beschermlaag bijdraagt tot de onderhoudsvriendelijkheid van de Moduleo PVC Vloer.

Moduleo Fascineert door zijn veelzijdigheid en zijn design meerwaarde.
De Modulaire tegels en planken zien er met hun levensechte textuur heel realistisch uit en ze in allerlei patronen te leggen. De pvc vloeren laten u toe om uw eigen sfeer en exclusieve look creëren.

Klik of plak pvc

Voor elke toepassing de ideale legmethode. Voor een betonnen ondervloer wordt vaak de dryback (plak) toegepast en bij een houten ondervloer vaak het kliksysteem.

Zelf doen of laten doen, aan u de keuze! Wij zorgen dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van de Moduleo pvc vloer. Wilt u het toch liever zelf doen? Geen probleem wij zorgen ervoor dat u de juiste instructie krijgt om een superstrakke vloer te plaatsen.`Zo kunt u een ruimte zonder stress volledig omtoveren ! U kunt zorgeloos genieten. Moduleo is een streling voor het oog . De pvc vloer voelt warm en aangenaam aan, geluiddempend, uitstekend bestand te krassen of vlekken en ook bijzonder geschikt voor de badkamer, toilet of keuken want Moduleo vloer zijn water bestendig. Ook het gebruik van vloerverwarming en vloerverkoeling is geen enkel probleem.

Vraag een offerte aan en ontvang de scherpste prijs voor één van deze producten!

* Verplichte velden

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
Privacybeleid en
Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Heeft u vragen of wilt u één van deze producten bekijken?

Kom dan langs in één van onze showrooms!

Openingstijden showroom
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten