Ambiant Superior

Ambiant Superior

Ambiant Superior

De PVC stroken van Ambiant Superior zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. Ambiant Superior zet de trend.

Het kiezen van een nieuwe PVC vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij uw manier van leven, de uitstraling bij uw stijl van wonen. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw uiteindelijke keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Ambiant Superior maakt het kiezen een stuk eenvoudiger. Ambiant heeft alle collecties volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest, Ambiant heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt.

En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ ervaart. Dat kan alleen als je als Ambiant-dealer waarmaakt wat we u beloven; u mag ons houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en value-for-money. In gewone spreektaal betekent dat u met elke Ambiant vloer een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 6

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Ambiant Superior Grey Pine

  De Ambiant Superioir Grey Pine zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Superioir Grey Pine verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Superioir Grey Pine zet de trend.

  Meer Informatie
 • Ambiant Superior Light Grey Pine

  De Ambiant Superioir Light Grey Pine zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Superioir Light Grey Pine verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Superioir Light Grey Pine zet de trend.

  Meer Informatie
 • Ambiant Superior Light Pine

  De Ambiant Superioir Light Pine zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Superioir Light Pine verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Superioir Light Pine zet de trend.

  Meer Informatie
 • Ambiant Superior Mid Grey Pine

  De Ambiant Superioir Mid Grey Pine zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Superioir Mid Grey Pine verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Superioir Mid Grey Pine zet de trend.

  Meer Informatie
 • Ambiant Superior Smoky Pine

  De Ambiant Superioir Smoky Pine zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Superioir Smoky Pine verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Superioir Smoky Pine zet de trend.

  Meer Informatie

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 6

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2