Ambiant Concrete

Ambiant Concrete

Ambiant Concrete

De PVC vloeren uit de Ambiant Concrete collectie zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete PVC collectie verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete zet de trend. De Ambiant Concrete collectie is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Antracite, Bleu Grey, Mid Grey, Off Grey. De PU toplaag van 0,55 mm zorgt samen met een lengte van 91,44 cm en een breedte van 45,72 cm dat deze vloer zeer stabiel is voor vertrekken die zwaar belopen worden.

4 Artikel(en)

per pagina

 • Ambiant Concrete Antracite

  De Ambiant Concrete Antracite zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Antracite verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Antracite zet de trend.

  Meer Informatie
 • Ambiant Concrete Bleu Grey

  De Ambiant Concrete Bleu Grey zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Bleu Grey verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Bleu Grey zet de trend.

  Meer Informatie
 • Ambiant Concrete Mid Grey

  De Ambiant Concrete Mid Grey zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Mid Grey verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Mid Grey zet de trend.

  Meer Informatie
 • Ambiant Concrete Off Grey

  De Ambiant Concrete Off Grey zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Off Grey verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Off Grey zet de trend.

  Meer Informatie

4 Artikel(en)

per pagina