Ambiant Concrete Tegel

Ambiant Concrete Tegel

Ambiant Concrete Tegel

De PVC vloeren uit de Ambiant Concrete Tegel collectie zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Tegel PVC collectie verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Tegel zet de trend. De Ambiant Concrete Tegel collectie is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Antachite, Bleu Grey, Mid Grey, Off Grey. De PU toplaag van 0,55 mm zorgt samen met een lengte van 91,44 cm en een breedte van 91,44 dat deze vloer zeer stabiel is voor vertrekken die zwaar belopen worden.

4 Artikel(en)

per pagina

 • Ambiant Concrete Antracite Tegel

  De Ambiant Concrete Antracite Tegel zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Antracite Tegel verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Antracite Tegel zet de trend.

  Meer Informatie
 • Ambiant Concrete Bleu Grey Tegel

  De Ambiant Concrete Bleu Grey Tegel zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Bleu Grey Tegel verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Bleu Grey Tegel zet de trend.

  Meer Informatie
 • Ambiant Concrete Mid Grey Tegel

  De Ambiant Concrete Mid Grey Tegel zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Mid Grey Tegel verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Mid Grey Tegel zet de trend.

  Meer Informatie
 • Ambiant Concrete Off Grey Tegel

  De Ambiant Concrete Off Grey Tegel zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Off Grey Tegel verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Off Grey Tegel zet de trend.

  Meer Informatie

4 Artikel(en)

per pagina