Ambiant

Ambiant

PVC vloeren van Ambiant zijn kwalitatief hoogwaardige vloeren die perfect zijn voor het hedendaagse huishouden. De sterke vloeren zijn geschikt voor ruimtes die intensief belopen worden en zijn eenvoudig te onderhouden. Ambiant PVC vloeren hebben een geluiddempende werking en kunnen in combinatie met vloerverwarming en/of koeling toegepast worden. Dankzijn moderne technieken lijken de PVC stroken op een echte houten vloeren.

Ambiant heeft een ruime collectie PVC vloeren. De verschillende series en kleuren hebben allen een uitzonderlijk karakter. Ook voor jouw woning heeft Ambiant een passende vloer. Wat denk je van de Ambiant Amazone Collectie? Deze serie vloeren past in een modern en strak interieur. De Ambiant Residence is een geleefde vloer en geeft jouw woning een vintage look. De PVC vloeren van Ambiant zijn erg intrek en worden vaak toegepast in ontwerpen door interieurspecialisten.

Bij Ambiant kan de vloer volledig afgestemd worden op jouw wensen. Naast PVC vloeren levert Ambiant houten vloeren, laminaat en vloerkleden.

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 40

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Ambiant Concrete Antracite

  De Ambiant Concrete Antracite zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Antracite verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Antracite zet de trend.

  Meer Informatie
 • Ambiant Concrete Antracite Tegel

  De Ambiant Concrete Antracite Tegel zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Antracite Tegel verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Antracite Tegel zet de trend.

  Meer Informatie
 • Ambiant Concrete Bleu Grey

  De Ambiant Concrete Bleu Grey zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Bleu Grey verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Bleu Grey zet de trend.

  Meer Informatie
 • Ambiant Concrete Bleu Grey Tegel

  De Ambiant Concrete Bleu Grey Tegel zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Bleu Grey Tegel verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Bleu Grey Tegel zet de trend.

  Meer Informatie
 • Ambiant Concrete Mid Grey

  De Ambiant Concrete Mid Grey zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken van de Ambiant Concrete Mid Grey verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. De Ambiant Concrete Mid Grey zet de trend.

  Meer Informatie

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 40

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5