Ambiant

Ambiant

PVC vloeren van Ambiant zijn kwalitatief hoogwaardige vloeren die perfect zijn voor het hedendaagse huishouden. De sterke vloeren zijn geschikt voor ruimtes die intensief belopen worden en zijn eenvoudig te onderhouden. Ambiant PVC vloeren hebben een geluiddempende werking en kunnen in combinatie met vloerverwarming en/of koeling toegepast worden. Dankzijn moderne technieken lijken de PVC stroken op een echte houten vloeren.

Ambiant heeft een ruime collectie PVC vloeren. De verschillende series en kleuren hebben allen een uitzonderlijk karakter. Ook voor jouw woning heeft Ambiant een passende vloer. Wat denk je van de Ambiant Amazone Collectie? Deze serie vloeren past in een modern en strak interieur. De Ambiant Residence is een geleefde vloer en geeft jouw woning een vintage look. De PVC vloeren van Ambiant zijn erg intrek en worden vaak toegepast in ontwerpen door interieurspecialisten.

Bij Ambiant kan de vloer volledig afgestemd worden op jouw wensen. Naast PVC vloeren levert Ambiant houten vloeren, laminaat en vloerkleden.

44 Artikel(en)

per pagina

44 Artikel(en)

per pagina