PVC vloer in de woonkamer

De woonkamer is in veel huishoudens een van de meest intensief belopen ruimtes. Het is dan ook belangrijk dat je in deze ruimte kiest voor een duurzame, robuuste en eenvoudig te reinigen vloer. Issa Vloeren informeert je graag over de voordelen en mogelijkheden van een PVC vloer in de woonkamer.

Waarom een PVC vloer in de woonkamer?

Een PVC vloer in de woonkamer is bijzonder praktisch. PVC vloeren zijn slijtvast, duurzaam en gaat jarenlang mee. Ze zijn zeer makkelijk schoon te maken en vereisen nauwelijks periodiek onderhoud. En omdat PVC warmte geleidt in plaats van het te isoleren, is een PVC vloer bijzonder geschikt voor woningen met vloerverwarming. Je kunt daarmee zelfs besparen op je energiekosten! Daarnaast zijn PVC vloeren goedkoper in aanschaf dan bijvoorbeeld houten vloeren, tegelvloeren of gietvloeren.

Welke designmogelijkheden biedt een PVC vloer in de woonkamer?

Wat designs betreft kun je met een PVC vloer alle kanten op. Heb je bijvoorbeeld altijd al een echte houten vloer willen hebben maar laat je budget dit niet toe? Of heb je er vanaf gezien vanwege het onderhoud dat een houten vloer vereist? Tegenwoordig zijn er PVC vloeren met houtlook die nauwelijks van parket te onderscheiden zijn. Maar je kunt ook gaan voor een PVC vloer die oogt als een vloer van natuursteen, beton of graniet. Er is voor elk interieur een passende PVC vloer te vinden!

Op zoek naar PVC vloer voor de woonkamer? Kom langs bij onze showroom!

Ben je benieuwd of een PVC vloer in de woonkamer iets voor jou is? Daar kom je achter als je een bezoek brengt aan een van de showrooms van Issa Vloeren. Bij onze vestiging in Amsterdam of Alkmaar kun je op je gemak onze PVC vloeren ‘in het echt’ bekijken en je door onze specialisten laten informeren. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen!