PVC vloer voor vloerverwarming

Overweeg je de aanschaf van een PVC vloer maar weet je niet of een PVC vloer voor vloerverwarming geschikt is? Issa Vloeren is dé specialist in PVC vloeren en kan je hier alles over vertellen.

Een PVC vloer voor vloerverwarming, kan dat?

Jazeker, een PVC vloer voor vloerverwarming kan heel goed. Sterker nog, PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming. Dat komt in de eerste plaats doordat PVC vloeren de warmte optimaal geleiden. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld houten vloeren en laminaat vloeren, welke juist een isolerende werking hebben. Daar komt bij dat de warmteweerstand van PVC een stuk lager is dan bij andere vloertypes, mede omdat een PVC vloer relatief dun is. Dat betekent dat de warmte die door de vloerverwarming geproduceerd wordt, makkelijker door de vloer heen komt. Je verwarmingssysteem hoeft dus minder hard te stoken om de ruimte op de gewenste temperatuur te krijgen. En dat kan een hoop schelen in je maandelijkse energiekosten. Met andere woorden, een PVC vloer voor vloerverwarming is zeker aan te raden – zowel voor een aangenaam wooncomfort als voor je portemonnee!

PVC vloer voor vloerverwarming laten leggen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil je een PVC vloer voor vloerverwarming laten leggen? Dat vereist wel de nodige expertise. En daarvoor ben je bij Issa Vloeren aan het juiste adres. Ons ervaren legteam zorgt altijd voor een perfect eindresultaat. Kom gerust eens langs bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar om op je gemak ons uitgebreide assortiment PVC vloeren te bekijken en je door onze specialisten te laten adviseren. Vanzelfsprekend kunt je ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor het leggen van je nieuwe PVC vloer.