PVC vloer in de keuken

Een keukenvloer moet aan een heleboel eisen voldoen. Zo moet de vloer sterk, waterdicht en vuilafstotend zijn. Ook mag je er niet zomaar op uit kunnen glijden. PVC voldoet aan al deze eisen en biedt bovendien talloze mogelijkheden op het gebied van stijlen en uitstralingen.
Issa Vloeren vertel je graag meer over de voordelen en de mogelijkheden van een PVC vloer in de keuken!

Waarom een PVC vloer in de keuken?

Een PVC vloer in de keuken is werkelijk ideaal. PVC is zo goed als onverwoestbaar, makkelijk schoon te maken en dankzij de beschermende toplaag uitstekend bestand tegen vocht en vuil. Daarnaast biedt PVC dankzij de elastische eigenschappen een aangenaam loopcomfort. PVC vloeren zijn ook nog eens zeer betaalbaar en hebben een bijzonder lange levensduur. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit en de manier van schoonmaken kunnen de betere PVC vloeren tot wel 30 jaar mee!

Welke mogelijkheden zijn er voor een PVC vloer in de keuken?

De toenemende populariteit van PVC vloeren heeft ervoor gezorgd dat je tegenwoordig keuze hebt uit eindeloos veel ontwerpmogelijkheden. Zo zijn er schitterende PVC vloeren met houtlook, die vrijwel niet van echte houten vloeren te onderscheiden zijn. Maar je kunt ook kiezen voor een PVC vloer met de look en feel van natuursteen, graniet of tegels. Met een PVC vloer in de keuken profiteer je dus niet alleen van de praktische voordelen van PVC, maar ook van een vloer in wat betreft uitstraling perfect bij jouw smaak en interieur past.

Op zoek naar PVC vloer voor de keuken? Kom langs bij onze showroom!

Issa Vloeren is dé specialist in PVC vloeren. Ook voor jou hebben we de ideale PVC vloer voor de keuken! Kom vooral eens langs bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar; we laten je graag zien wat voor mogelijkheden je allemaal hebt. Uiteraard kunnen we ook de levering en plaatsing van je nieuwe PVC vloer in de keuken verzorgen.