Plinten en Profielen

Plinten en Profielen

MDF plnten, masieve eiken plinten of afdeklijsten?

Voor een naadloze en stijlvolle overgang naar de muur biedt Issa Vloeren u voor bijna elk merk laminaat, pvc of lamelparket een bijpassende plint. Onze plinten zijn naar uw eigen smaak aan te passen. Zo kunt u kiezen voor plinten gemaakt van verschillende houtsoorten, in een constaterende kleur die prima aansluit bij uw vloer.We zorgen voor de perfecte overgang tegen de wand, of bij een openstaande deur.

Bijpassende plinten

Behalve dat de plinten zorgen voor een passende overgang in elke ruimte, zijn ze ook cruciaal voor de beleving van een ruimte. Plinten horen goed bij uw vloer te passen. Issa Vloeren beschikt over een ruim assortiment aan plinten die per interieur op hun eigen manier tot hun recht komen. Zo kunt u kiezen voor MDF plinten die in het ruimtelijke gevoel zullen vergroten en in dezelfde kleur als uw vloer zijn geschilderd. Plinten van massief hout hebben een eigen karakter en charme die door de houtstructuur een mooie uitstraling hebben. U kunt ook kiezen voor laminaatplinten. Deze zijn eenvoudig te monteren.

Profielen

Overgangsprofielen, dilitatieprofielen of eindprofielen? Wij beschikken over een groot assortiment profielen voor uw houten vloer, laminat vloer of pvc vloer. Wij hebben pzelfklevende en schroef profielen. Ook zijn er speciale trapprofielen voor pvc, laminaat en hout.

Heeft u advies nodig? Neem contact op per mail of bel ons op 072 540 45 90 maandag t/m zaterdag van 8.00 uur tot 20.00). Wij helpen u graag!

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 29

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 29

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5