Piet Boon vloer

Ben je een liefhebber van design meubilair? Dan wil je natuurlijk een vloer die je design meubels goed tot zijn recht laat komen. En dat doe je met een Piet Boon Vloer! Issa Vloeren laat je graag kennismaken met de indrukwekkende collecties die zijn ontwikkeld in samenwerking met Piet Boon.

Waarom een Piet Boon vloer?

Piet Boon werd in 1958 geboren in Koog aan de Zaan en is een van de meest bekende Nederlandse meubel- en interieurontwerpers van deze tijd. Hij leidt een eigen ontwerpstudio, waar hij samen met zijn team producten ontwerpt, gekenmerkt door strakke lijnen en een minimalistische uitstraling. Naast een eigen meubellijn werkt Piet Boon ook geregeld samen met toonaangevende merken.

Ons assortiment Piet Boon vloeren

Vloeren biedt diverse collecties die zijn ontwikkeld in samenwerking met Piet Boon. Zo hebben we een exclusieve collectie tegelvloeren die het resultaat is van de samenwerking tussen de beroemde interieurontwerper Piet Boon en Douglas & Jones. Daarnaast leveren wij de Solidfloor Piet Boon lijn, een unieke serie van houten vloeren die verkrijgbaar zijn in acht authentieke kleuren en waarbij verschillende legpatronen mogelijk zijn. Kortom, bij Issa Vloeren is er voor elk interieur een mooie Piet Boon vloer te vinden!

Piet Boon vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Of je nu de voorkeur geeft aan een houten vloer of een tegelvloer, een nieuwe vloer koop je niet zomaar. Het is een van die dingen die je gewoon van dichtbij moet bekijken en ervaren om een weloverwogen keuze te kunnen maken. We nodigen je dan ook graag uit om eens langs te komen bij een van onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar. Hier kun je in alle rust inspiratie opdoen en je door onze vloerspecialisten van een gedegen advies laten voorzien. Ons legteam kan uiteraard ook de installatie van je nieuwe Piet Boon vloer verzorgen. We stellen graag een vrijblijvende offerte op maat voor je op!