Ondervloeren

Ondervloeren

Ondervloeren voor laminaat, pvc of houten vloer.

Bij het gebruik van laminaat, PVC of  hout in appartementen dient u rekening te houden met de wettelijke normen qua geluid. Een geteste (TNO) of (TUV) ondervloer met een minimale geluidsreductie van 10dB is dan meestal een vereiste. Voor vloerverwarming zijn er speciale ondervloeren ontwikkeld!

De juiste ondervloer

De ondervloer is één van de belangrijkste punten in de basis bij het plaatsen van de vloer. Het is misschien niet zichtbaar, maar daardoor niet minder van belang. Naast geluidsisolatie van zowel de ruimte zelf of voor de onderburen, zorgt het ook voor dampdichtheid. Je kunt het verschil zowel horen als voelen. De juiste ondervloer heeft ontzettend veel voordelen. Issa vloeren heeft uiteraard voor elke vloersoort een geschikt product voor u. Het is per vloersoort belangrijk om te weten welke type ondervloer u hiervoor moet leggen. U heeft voor het leggen van laminaat misschien weer wat anders nodig dan voor parket. 

Heeft u advies nodig? Wij geven u graag tips bij het kiezen van de juiste ondervloer. Neem contact op per mail of bel ons op 072-540 45 90 (maandag t/m zaterdag van 8.00 uur tot 20.00). Wij helpen u graag

10 Artikel(en)

per pagina

10 Artikel(en)

per pagina