Moduleo is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van modulaire vinylvloeren voor residentieel en project gebruik. Moduleo is (dé) expert in natuurlijk ogende, duurzame luxevinylvloeren met een rijk assortiment aan elegante en milieubewuste planken en tegels. Alle Moduleo-producten zijn verkrijgbaar in een Dryback-versie (te lijmen) of in een Click-versie (zwevende installatie).

Samenstelling

De unieke samenstelling van Moduleo planken en tegels biedt de gebruikers heel wat voordelen. De lagen van glasvezel en kunststof verzekeren de dimensionale stabiliteit van de vloer, terwijl de slijtlaag een lange levensduur met weinig onderhoud garandeert. Onze producten hebben een beschermende coating van Protectonite, voor extra weerstand tegen slijtage en krassen, en een vochtbestendige afwerking met een unieke en levensechte textuur.
  1. Beschermende PU-coating: voorkomt slijtage, beperkt krassen en beschermt tegen vocht. Superieure afwerking met toegevoegde textuur.
  2. Slijtlaag: beschermt het dessin. Dankzij haar structuur draagt de slijtlaag bij tot de natuurlijke look van onze planken en tegels.
  3. Dessin
  4. Druklaag
  5. Glasvezellaag: garandeert een betere dimensionele stabiliteit van uw vloer.
  6. Middenlaag
  7. Glasvezellaag
  8. Onderlaag: geluiddempende onderlaag met verfijnde textuur voor extra makkelijke installatie.

Wat is Moduleo Impress?Naturally Impressive Floors

Een prachtige parketlook... maar dan met de voordelen van vinyl. Dat is Moduleo. De gespecialiseerde techniek ‘Embossed in register’ is de wortel van alle succes. Je ziet en voelt de houtstructuur en het reliëf in elke plank. Het resultaat? Een vloer die dubbel indruk maakt. Wie voor Moduleo Impress kiest, kiest voor kwaliteit én karakter.

Embossed in register

Prachtig precisiewerk. Dat is Moduleo Impress. Het unieke ‘Embossed in register’-procedé geeft onze vloeren een ongekend realisme. De diepdruk stemt overeen met het reliëf in het oppervlak en volgt perfect de lijnen en knopen van het hout. Elk detail van het houtdessin wordt extra geaccentueerd en tot leven gebracht: Embossed in register, een innovatieve technische tak waar Moduleo trots op mag zijn. De karaktervolle rijkdom van de natuur op een impressionante manier in een realistisch plaatje geperst. Residentieel en project gebruik De Moduleo Impress luxevinylvloeren zijn geschikt voor zowel residentieel als project gebruik. De grote variëteit aan dessins, texturen, kleuren en afwerkingen tillen elk type interieur probleemloos naar een hoger niveau. Dankzij de fijne patronen en texturen is onze luxevinyl nauwelijks te onderscheiden van echte materialen. 
 
Luxury Vinyl Flooring
 

Moduleo Impress Dessins van de bovenste plank.

Moduleo Impress heeft oog voor de kleinste details, de gevoeligste noten en de diepste indrukken. Echte, karaktervolle houtsoorten komen tot leven in een breed gamma aan dessins met tot de verbeelding sprekende effecten van verouderd, verweerd of céruse hout. Country Oak Wervelend rustiek voor een vloer waar leven in zit. Castle Oak Dessin vol lijnen en zaagsneden voor modern met een vintage touch. Scarlet Oak Een zacht kleurenpallet voor elegantie en stijl. Mountain Oak Verweerd en verouderd hout voor een vloer vol drama en stijl. Eastern Hickory Luxe met een temperamentvolle noot.
 

Dryback of Click? 

Moduleo-vloeren zijn beschikbaar met Dryback. Met dit systeem wordt de vloer op de grond gelijmd, wat best gebeurt door professionals. Om optimaal te presteren, is het namelijk belangrijk dat de installatie gebeurt volgens de instructies van Moduleo. U vindt de handleiding ook op https://issavloeren.nl. De Moduleo Click-vloeren worden zwevend geplaatst bovenop een stevige, effen ondergrond of ondervloer. Voor de kopse kant ontwikkelden we het Moduleo Click-systeem. Voor een makkelijke en gebruiksvriendelijke plaatsing. U vindt de handleiding op https://issavloeren.nlIssa Vloeren - Hout, laminaat en PVCModuleo UK