e6c1e-balterio2blaminaat2bvloeren2balkmaar

Balterio laminaat biedt u een ruime keuze van moderne patronen tot natuurgetrouwe houtnerfstructuren. Altijd met Stijl, Kwaliteit & Eenvoud.De balterio installatiesystemen zorgen ervoor dat de laminaatvloeren heel gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden. Met een Balterio laminaatvloer hoeven vlekken geen ramp te zijn. Zelfs viltstiften, lippenstift of nagellk kunt u gemakkelijk verwijderen met een beetje aceton. Balterio produceert de HDF-platen zelf en hanteert de strengste normen wat zwelling en uitzetting betreft waardoor het laminaat vochtbestendigd is. De vloeren zijn stootvast en bestand tegen plotse impact van hakken, vallende voorwerpen en druksporen van meubelpoten. Balterio laminaat wordt niet gelijmd. De verschillende lagen worden samengeperst tot een stabiele plank er worden geen schadelijke producten gebruikt. Geniet met Balterio van een kwaliteitsvloer die levenslang meegaat.

De Collecties van Balterio in een handig overzicht

Balterio Dolce laminaat vloeren

Balterio Dolce laminaat heeft een geweldige trendy collectie. Balterio Dolce laminaatvloeren zijn net iets anders dan de rest. De naadloos op elkaar aansluitende laminaat planken hebben een matte toplaag en de Balterio Dolce laminaatvloeren zijn voorzien van het ClickXpress systeem. De laminaatvloer is zeer geschikt voor vertrekken als woonkamer, keuken en slaapkamer. De Balterio Dolce laminaatvloeren zijn uitermate geschikt voor intenstief gebruik en zijn allen bruikbaar in combinatie met ondervloer verwarming.

Balterio Grandeur laminaat vloeren

Balterio Grandeur heeft een verruimend effect op uw interieur. Dit komt door dat de plank van Balterio Grandeur een lengte heeft van 2,04 meter en de breedte van 23,8 centimeter. Balterio Grandeur laminaat is lijkt op een echte eiken vloer want het verschil is bijna niet te zien. Balterio Grandeur heeft een vierzijdige Vgroef, een mat glanzende toplaag. De Balterio Grandeur laminaatvloer is makkelijk te plaatsten met het PressXpress systeem

Balterio Impressio laminaat vloeren

Balterio Impressio laminaatvloeren heeft een prachtige robuuste en stoere collectie. Door de combinatie van een brede plank met een geborstelde toplaag wordt het robuuste van het Balterio Impressio laminaat versterkt. Denatuurgetrouwe structuur zorgt voor een verweerde, robuuste look. Bij laminaatplanken met Panoramic Design loopt het decor optisch door van de ene plank naar de andere, waardoor de indruk ontstaat dat de planken oneindig lang zijn. Daarnaast geeft het tweezijdige Vgroef een massieve aanblik. Gelegd middels het ClickXpress kliksysteem heeft u in een handomdraai een prachtige laminaatvloer van Balterio Impressio

Balterio Magnitude laminaat  vloeren

Het matglanzende laminaat uit de Balterio Magnitude collectie zier niet alleen uit als een echte eiken plankenvloer, het voelt ook zo aan. een fijne micro Vgroef op de vier zijden van de laminaat planken brengt meer diepte in uw woning. Door de matglanzende toplaag, een authentieke structuur en de natuurlijkgetrouwe look is de Balterio Magnitude collectie zeer aan te raden. Balterio Magnitude heeft het ClickXpress legsysteem daardoor is de laminaat vloer eenvoudig te leggen.

Balterio Pure Stone laminaatvloeren

Balterio Pure Stone laminaat is rondom afgewerkt met een subtiele maar stijlvolle Vgroef waardoor het tegel effect wordt vergroot. Balterio Pure Stone combineert de voordelen van hoogwaardig laminaat met de look van natuursteen. Balterio Pure Stone laminaat heeft als voordeel dat u de vloer gemakkelijk en snel zelf kunt plaatsen en het warmer aanvoelt dan echte tegels. 

Balterio Quattro Vintage laminaat vloeren

Met Balterio Quattro Vintage laminaat haalt u sfeer in huis. De vage kleurtinten en wisselende lichtschakeringen maken uw interieur helemaal retro. Het Balterio Quattro Vintage laminaat is namelijk met bijna alle stijlen te combineren. Balterio Quattro Vintage laminaat brengt door de verouderde uitralingretro bij terug in huis. Gecombineerd met een moderne stijl of een klassiekere stijl. De Balterio Quattro Vintage laminaat collectie toont karakteren de geaccentueerde Vgroeven versterken dat effect. Balterio Quattro Vintage is een gedurfde collectie met warme uitstraling.

Balterio Stretto laminaat vloeren

Balterio Stretto is een laminaat met smalle planken, amper 13,4 cm breed, daardoor creëert dat de vloer een elegantie en openheid in uw huis brengt. Balterio Stretto laminaat is nagenoeg niet te onderscheiden van een massieve houten planken vloer. De fijne micro Vgroef op de vier zijden van de planken maakt uw laminaatvloer helemaal af.

Balterio Tradition Elegant V4 laminaat vloeren

Balterio Tradition Elegant V4 laminaat heeft een subtiele Vgroef aan alle vier de zijden van het laminaat, dat biedt een aanblik van een massieve houten vloer. Dit wordt versterkt door de realistisch meelopende houtstructuur in de toplaag van het Balterio Tradition Elegant V4 laminaat. De fijne houtnerfstructuur toont het natuurgetrouwe laminaat van zijn beste kant. De Balterio Tradition Elegant V4 laminaatvloeren brengen glamour en verfijning in elk interieur. 

Balterio Tradition Quattro laminaat vloeren

Balterio Tradition Quattro laminaat ziet eruit als een echte parketvloer en de natuurgetrouwe look van de laminaatplank wordt zelfs nog versterkt door de V-groeven op de vier zijden. De True to Nature nerftekening in de toplaag van het Balterio Tradition Quattro laminaat is dan de kers op de taart. De collectie is een ware klassieker en een absolute topper en een prachtige aanwinst voor uw interieur.

Balterio Tulip laminaat vloeren

Balterio Tulip laminaat vloeren combineren de nieuwe trends zoals verschillende grijstinten en "oud hout" decors met een snelle, naadloze installatie dankzij het ClickXpress kliksysteem. Balterio Tulip laminaat is een superscherp geprijsde laminaatvloer. De kwaliteit van het Balterio Tulip laminaat is daartegen erg goed. De prachtige micro Vgroef aan de lange zijden en een super matte toplaag geven het Balterio Tulip laminaat een fantastische uitstraling en zorgt voor persoonlijkheid in uw interieur.

Balterio Urban Tile laminaat vloeren

Deze industriële laminaatvloeren komen in aantrekkelijke tegeldesigns die, éénmaal geplaatst, een effect geven van oude verweerde, geleefde tegel vloeren. Balterio Urban Tile laminaat beantwoordt perfect aan de hedendaagsetrend van onder andere oude fabrieksgebouwen die tot lofts worden omgebouwd. Combineer de Balterio Urban Tile betonlook tegeldesigns met de houtdesigns en creëer een uniek en trendy interieur.

Balterio Urban Wood laminaat vloeren

Balterio Urban Wood laminaat heeft een aantrekkelijke houtdesigns met zaageffect die, éénmaal geplaatst, een vloereffect geven van oude verweerde, geleefde houten planken. De Balterio Urban wood collectie bestaat uit 4 houtmix decoren, 4 grenen decoren en 4 betontegel decoren. Het Saw-Cut-Raw effect (diep zaagsnedes) verterkt het geleefde en verweerde van de Balterio Urban Wood laminaat vloeren. Balterio Urban Woord laminaat richt zich op een stoere, industriële look voor een trendy en jong publiek.

Balterio Xperience Plus laminaat vloeren

Balterio Xperience Plus brengt een matte look in zowel klassieke als moderne interieurs. Alle laminaat decors hebben een matte structuur die voor een dimensionale uitraling zorgt. Het gevoel van diepte wordt versterkt door elegante Vgroeven aan de lange zijden van de Balterio Xperience Plus laminaatplank die zorgt daarnaast voor een massief uiterlijk. Bent u op zoek naar een authentieke houten vloer maar heeft u een budget dan is het Balterio Xperience Plus laminaat meer dan waardig alternatief.

Bezoek onze website of kom langs in onze Showroom in Alkmaar!

Maak nu een afspraak met één van onze adviseurs 

Issa Vloeren: Een vertrouwd adres