4 Artikel(en)

per pagina

Balterio laminaat vloeren

vrijdag 4 september 2015 10:38:11 Europe/Berlin

 

e6c1e-balterio2blaminaat2bvloeren2balkmaar

Balterio laminaat biedt u een ruime keuze van moderne patronen tot natuurgetrouwe houtnerfstructuren. Altijd met Stijl, Kwaliteit & Eenvoud.De balterio installatiesystemen zorgen ervoor dat de laminaatvloeren heel gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden. Met een Balterio laminaatvloer hoeven vlekken geen ramp te zijn. Zelfs viltstiften, lippenstift of nagellk kunt u gemakkelijk verwijderen met een beetje aceton. Balterio produceert de HDF-platen zelf en hanteert de strengste normen wat zwelling en uitzetting betreft waardoor het laminaat vochtbestendigd is. De vloeren zijn stootvast en bestand tegen plotse impact van hakken, vallende voorwerpen en druksporen van meubelpoten. Balterio laminaat wordt niet gelijmd. De verschillende lagen worden samengeperst tot een stabiele plank er worden geen schadelijke producten gebruikt. Geniet met Balterio van een kwaliteitsvloer die levenslang meegaat.

De Collecties van Balterio in een handig overzicht

Lees meer
Geplaatst in Laminaat Vloeren door Fady Issa

Egaliseren

vrijdag 4 september 2015 10:32:56 Europe/Berlin

Waarom moet er geëgaliseerd worden? Dat horen wij vaak in onze vloerenwinkel.. Ik zal u dit eens even kort en haarfijn uitleggen..

Alvorens de pvc vloer zal worden gelegd moet de vloer geëgaliseerd worden. De vloer egaliseren is het belangrijkste onderdeel van het leggen van een pvc vloer. Een egale vloer is de basis voor een pvc vloer. PVC is dun en erg flexibel en vraagt daarom om een gladde, vlakke en schone geegaliseerde basis vloer. Elk stofje of vuiltje wat tussen het pvc en de egalisatie vloer komt zal op de duur een doortekening geven in het pvc. Omdat zandcement en anhydriet vloeren vaak erg korrelig zijn en niet erg stootvast liggen,  moeten deze ten alle tijden worden geegaliseerd. Tijdens het egaliseren zullen wij kleine hoogte verschillen en gaatjes dicht egaliseren zodat de pvc vloer geen kans krijgt op doortekening.
Het egaliseren van vloeren is een vak apart en is dan ook het moeilijkste stukje werk van het pvc leggen. Issa Vloeren uit Alkmaar heeft meer dan 20 jaar ervaring in het egaliseren van beton, zandcement, hout en tegel vloeren. Laat dit daarom uitvoeren door de vakman! Wilt u liever u pvc zelf leggen maar is het egaliseren niet aan u besteed? Laat dit dan aan ons over! Wij egaliseren met de hoogste kwaliteits egaliseer middelen, met de juiste ervaring tegen de scherpste tarieven!
Een goede egalisatie van uw ondervloer garandeert een mooi strak en degelijk eindresultaat. Bepaal voor het egaliseren eerst het soort dekvloer, de meest voorkomende zijn een cement gebonden dekvloer zoals het gebruikelijke zandcement en een anhydriet gebonden dekvloer. Een cement gebonden dekvloer vraagt om een cement gebonden egalisatie middel en een anhydriet gebonden dekvloer vraag om een gips gebonden egalisatie.
In sommige gevallen dient u voorafgaand aan het egaliseren onevenheden en leiding sleuven dicht te zetten met een geschikte reparatiemortel. Controleer dus altijd of u het juiste product voor het juiste type dekvloer heeft. Zorg er vervolgens voor dat de dekvloer ontdaan wordt van slecht hechtende delen zoals loszittende stukken zandcement en tegels.
Lees meer
Geplaatst in PVC Vloeren door Fady Issa

Register Embossing

vrijdag 4 september 2015 10:27:16 Europe/Berlin

PVC vloeren met een Embossing

De Toplaag van PVC vloeren kan een bepaalde structuur worden gegeven: de zogenaamde 'Embossing', waardoor de vloer nog echter aandoet. De laatste ontwikkeling is de Register Embossing: wat zorgt voor de meest realistische uitstraling die er is. Omdat de structuur in de toplaag precies het dessin van de filmlaag volgt krijg je een perfecte tekening van de vloer. Zo lijkt je pvc vloer nog echter! Door de Tekening in het hout tonen en voelen de stroken precies zoals het natuurlijke hout product. Kortom, Als je Knoesten ziet dan kun je ze met de Register Embossing ook echt voelen!
 

De nieuwste Techniek, Register Embossing

Lees meer
Geplaatst in PVC Vloeren door Fady Issa

Moduleo Impress PVC vloeren

vrijdag 4 september 2015 10:23:59 Europe/Berlin

 

Moduleo is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van modulaire vinylvloeren voor residentieel en project gebruik. Moduleo is (dé) expert in natuurlijk ogende, duurzame luxevinylvloeren met een rijk assortiment aan elegante en milieubewuste planken en tegels. Alle Moduleo-producten zijn verkrijgbaar in een Dryback-versie (te lijmen) of in een Click-versie (zwevende installatie).

Wat is Moduleo Impress?Naturally Impressive Floors

Een prachtige parketlook... maar dan met de voordelen van vinyl. Dat is Moduleo. De gespecialiseerde techniek ‘Embossed in register’ is de wortel van alle succes. Je ziet en voelt de houtstructuur en het reliëf in elke plank. Het resultaat? Een vloer die dubbel indruk maakt. Wie voor Moduleo Impress kiest, kiest voor kwaliteit én karakter.
 
Lees meer
Geplaatst in PVC Vloeren door Fady Issa

4 Artikel(en)

per pagina