Ambiant Extensive Collection

Ambiant Extensive Collection

Ambiant Extensive Collection is een super solide basis voor uw interieur. U kunt kiezen voor een strakke vloer, die subtiel aanwezig is en zich niet op de voorgrond dringt, maar alle ruimte laat voor opvallend design, speelse vormen en expressieve kleuren. Of juist een sprekende, wat donkerder vloer zoals de Dubrovnik die het wit van uw meubilair, kozijnen, wanden en plafond extra mooi doet uitkomen.

Uiteraard is de Ambiant Extensive Collection niet alleen kleurvast, maar ook eenvoudig te onderhouden. En bovendien voorzien van een viervoudige V-groef, wat een prachtige aanblik biedt. Ook fijn om te weten: bacteriën vinden in deze vloeren geen voedingsbodem, wat onze laminaatvloeren uitermate geschikt maakt voor mensen met een allergie.

Extra duurzaam, blijvend mooi.

Met de Ambiant Extensive Collection kiest u boven alles voor een kwaliteitsvloer die u nooit gaat vervelen of tegenstaan en er altijd 'sharp' en trendy blijft uitzien. En dat is maar goed ook, want met hun extra dikte, slijtvastheid en duurzaamheid gaan deze vloeren met gemak meer dan twintig jaar mee.

Ambiant Ambiant Ambiant Ambiant Ambiant Ambiant Ambiant

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina