Laminaat

Laminaat

De beste collectie laminaat vloeren in Nederland vind u bij Issa vloeren

Het ontwikkelen van kwalitatief zeer hoogstaande en duurzame producten is bij Issa vloeren tot norm verheven. Omdat we weten dat wij u daar een groot plezier mee doen. In onze collectie vind u ook extra lange en extra brede laminaatplanken die de natuurlijke uitstraling van uw ruimte ten goede laat komen. 
De beste collectie laminaatvloeren met natuurlijke designs, puur een kwestie van zorg, aandacht, innovatie en luisteren naar uw wensen en eisen. Wij kunnen ook de bijpassende plinten leveren. 


Het is puur esthetisch, slijtvast, snel geplaatst door onze vakmensen, gemakkelijk te onderhouden en duurzaam. 
Het heeft de natuurlijke uitstraling van echt hout en is net zo sterk. Het natuurlijke karakter van de laminaat planken springt direct in het oog. Met veel zorg en oog voor detail is een hout-look neergezet die zijn gelijke niet kent. Oersterk, degelijk laminaat met een oersterk kwaliteit die tegen een stootje kan. 
Schoenen, hakken, noppen, wielen, speelgoed en meubels, laminaat die krasbestendig en slijtvast is. 

Ruime keuze in kleuren

Bij Issa vloeren vind u de trendy kleuren, de tint en de natuurlijke designs die passen bij u persoonlijke smaak en uw woning. Wij bieden een ruime keuze, een kijkje in onze showroom zegt zoveel meer. 
Laminaat die ook geschikt is voor winkels, restaurants, praktijk en wacht ruimte. De trendy collectie met een aantrekkelijke prijs, uitstekende kwaliteit met nieuwe trendy en frisse designs, langere, wijdere en dikkere planken geven uw interieur een sjiek aanblik en vergroten het ruimtelijke effect. .

Uw vloer ziet er nog mooier uit als de vloer netjes is afgewerkt met een bijpassende plint. U kunt kiezen uit een plakplint, een overzetplint of een MDf plint op kleur. Ligt u vloer vrij van de muur, dan dekt de plakplint deze smalle ruimte netjes af. De overzetplint- met bijbehorende hoekstukken- bevestigt u aan de muur, bekabeling kunt u hier achter kwijt. Ook de elegante hoge plint zorgt voor een fraai opgeruimd gezicht in uw kamer want ook hier kunt u de bekabeling achter kwijt. Welke plint u ook kiest, elke dag geniet u van de naadloze afwerking van de bijpassende plinten.

Voordelen laminaat

Laminaat is een zwevende vloer, zelf te plaatsen, nauwelijks verkleurend en gebruiksklaar. Het is bovendien hard, beschadigt niet snel en is in aanschaf voordelig. Het is de ideale vloer voor mensen die geen groot onderhoud willen of een apart design zoeken.

Nadeel van laminaat

Het meeste laminaat is erg gevoelig voor vocht, dweilt u de vloer te nat dan kan dat nadelige gevolgen hebben voor de levensduur van uw laminatvloer. Doordat laminaat gemaakt is van een persing HDF is de vloer vaak gehorig en voelt hij kil aan, door onze ondervloer toe te passen zal het loopgeluid tot maar liefst 60% afnemen.

Maak direct een afspraak met onze adviseur! 072-5404590

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 16

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Issa Selected Impress Beige Eik met Zaagsnedes

  Onze eigen laminaat serie, de Issa Selected Impress Beige Eik met Zaagsnedes is zoals de titel onthuld, Impressive! Door de levensechte planken met de structuur van een houten vloer en de zeer matte toplaag doet deze laminaat vloer mee in het hoogste segment. De zeer natuurgetrouwe Issa Selected Impress Beige Eik met Zaagsnedes heeft een vellingkant in de kleur van de vloer waardoor deze nog natuurgetrouwe is. Door de speciale HydroSeal toplaag is de Issa Selected Impress Beige Eik met Zaagsnedes de eerste laminaatvloer die ook echt tegen vocht kan. Meer Informatie

  Normale prijs: € 28,95

  Onze prijs € 24,95

 • Issa Selected Impress Den Natuur

  Onze eigen laminaat serie, de Issa Selected Impress Den Natuur is zoals de titel onthuld, Impressive! Door de levensechte planken met de structuur van een houten vloer en de zeer matte toplaag doet deze laminaat vloer mee in het hoogste segment. De zeer natuurgetrouwe Issa Selected Impress Den Natuur heeft een vellingkant in de kleur van de vloer waardoor deze nog natuurgetrouwe is. Door de speciale HydroSeal toplaag is de Issa Selected Impress Den Natuur de eerste laminaatvloer die ook echt tegen vocht kan. Meer Informatie

  Normale prijs: € 28,95

  Onze prijs € 24,95

 • Issa Selected Impress Eik Grijs met Zaagsnedes

  Onze eigen laminaat serie, de Issa Selected Impress Eik Grijs met Zaagsnede is zoals de titel onthuld, Impressive! Door de levensechte planken met de structuur van een houten vloer en de zeer matte toplaag doet deze laminaat vloer mee in het hoogste segment. De zeer natuurgetrouwe Issa Selected Impress Eik Grijs met Zaagsnede heeft een vellingkant in de kleur van de vloer waardoor deze nog natuurgetrouwe is. Door de speciale HydroSeal toplaag is de Issa Selected Impress Eik Grijs met Zaagsnede in de eerste laminaatvloer die ook echt tegen vocht kan. Meer Informatie

  Normale prijs: € 28,95

  Onze prijs € 24,95

 • Issa Selected Impress Eik Natuurvernist

  Onze eigen laminaat serie, de Issa Selected Impress Eik Natuurvernist is zoals de titel onthuld, Impressive! Door de levensechte planken met de structuur van een houten vloer en de zeer matte toplaag doet deze laminaat vloer mee in het hoogste segment. De zeer natuurgetrouwe Issa Selected Impress Eik Natuurvernist heeft een vellingkant in de kleur van de vloer waardoor deze nog natuurgetrouwe is. Door de speciale HydroSeal toplaag is de Issa Selected Impress Eik Natuurvernist de eerste laminaatvloer die ook echt tegen vocht kan. Meer Informatie

  Normale prijs: € 28,95

  Onze prijs € 24,95

 • Issa Selected Impress Eik Witvernist

  Onze eigen laminaat serie, de Issa Selected Impress Eik Witvernist is zoals de titel onthuld, Impressive! Door de levensechte planken met de structuur van een houten vloer en de zeer matte toplaag doet deze laminaat vloer mee in het hoogste segment. De zeer natuurgetrouwe Issa Selected Impress Eik Witvernist heeft een vellingkant in de kleur van de vloer waardoor deze nog natuurgetrouwe is. Door de speciale HydroSeal toplaag is de Issa Selected Impress Eik Witvernist de eerste laminaatvloer die ook echt tegen vocht kan. Meer Informatie

  Normale prijs: € 28,95

  Onze prijs € 24,95

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 16

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4