Solidfloor kiest Issa Vloeren als Sterdealer van Nederland

Solidfloor is een toonaangevend Europees merk met een ruime collectie parketvloeren. De eigentijdse vloeren bieden de interieuroplossing voor elke wens en stijl. De unieke collectie bestaat uit verschillende varianten; van klassiek tot zeer modern. Elke vloer heeft zo zijn eigen kenmerken. Op de duurzame vloeren van Solidfloor zit 25 jaar garantie. In de showroom van Issa Vloeren kun je de gehele parketvloeren collectie bekijken. Wij zijn ook erkend ster dealer van de Solidfloor Piet Boon serie en hebben daarmee een exclusief product in huis.

Een originele Solidfloor vloer

Een echte Solidfloor houten vloer is voorzien van certificaat van echtheid en een echtheidszegel. Ook vind je het garantiecertificaat in iedere verpakking en staat op iedere lamel het beeldmerk van Solidfloor.

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keus. Onze adviseurs kunnen je advies geven over de stijl, kleuren en diverse patronen. In onze vloeren showroom kun je de hele Solidfloor collectie bekijken. Bezoek onze vloeren showroom in Alkmaar en ervaar het met eigen ogen!