Solidfloor

Elegant, modern, klassiek of aged; er zijn tegenwoordig eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van houten vloeren. Er zijn echter maar weinig merken die zoveel variatie bieden als Solidfloor. In de showroom van Issa Vloeren kun je op je gemak de gehele Solidfloor parket collectie bekijken. Kom eens langs bij een van onze vestigingen om inspiratie op te doen!

Waarom Solidfloor parket?

Solidfloor is een Nederlands merk met een ruime collectie vloeren, speciaal ontworpen om een warme, intieme sfeer in huis te brengen. De eigentijdse parketvloeren bieden een interieuroplossing voor elke wens en stijl. Bovendien zijn de houten vloeren van Solidfloor perfect te combineren met vloerverwarming. Met Solidfloor profiteer je jarenlang van een schitterende én comfortabele houten vloer, die garant staat voor een duurzame kwaliteit – je krijgt maar liefst 25 jaar garantie op je Solidfloor parket!

Ons assortiment Solidfloor parket

De unieke Solidfloor parket collectie bij Issa Vloeren bestaat uit verschillende varianten. Dankzij innovatieve afwerkingstechnieken heeft Solidfloor een zeer gevarieerd aanbod weten te realiseren, waarbij elke vloer zijn eigen unieke kenmerken heeft. Van stoere brede planken met een matte afwerking tot elegante visgraatmotieven en van geborstelde planken in natuurtinten tot strak, modern gelakt parket, het is allemaal mogelijk.

Wil je je interieur helemaal afmaken? Je kunt ook bij Issa Vloeren terecht voor nieuwe raamdecoratie!

Solidfloor parket kopen? Kom langs bij onze showroom!

Een nieuwe parketvloer is een investering waar je als het goed is jarenlang plezier van gaat hebben. Het is dan ook van belang om je vooraf goed te oriënteren op welke vloer het beste past bij jouw wensen en levensstijl. Issa Vloeren helpt je graag bij het vinden van jouw perfecte Solidfloor vloer! Onze adviseurs laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van stijlen, kleuren en patronen. Bezoek onze vloeren showroom in Alkmaar of Amsterdam om de hele Solidfloor parket collectie met eigen ogen te bewonderen!

Solidfloor Piet Boon French Floor Lava-2150

Solidfloor in Alkmaar en Amsterdam

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keus Solidfloor houten vloeren. Onze adviseurs kunnen je advies geven over de stijl, kleuren en diverse patronen. In onze vloeren showroom kun je de hele Solidfloor collectie bekijken. Bezoek onze vloeren showroom in Alkmaar of Amsterdam en ervaar het met eigen ogen!

Solidfloor op Vloerverwarming

Het leggen van houten vloeren in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling is heel goed mogelijk en zal uw woning optimaal comfortabel maken. Natuurlijk hout is het hele jaar door comfortabel en is het
perfect te combineren met de hedendaagse vloerverwarmingssystemen zoals een warmtepomp of gefreesde vloerverwarming. Het is daarnaast belangrijk om de Solidfloor vloeren goed te beschermen en te onderhouden. Wij adviseren de vloer minimaal 2x per jaar de volledige aandacht te geven met een onderhoudsmiddel.

Vraag een offerte aan en ontvang de scherpste prijs voor één van deze producten!

* Verplichte velden

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
Privacybeleid en
Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Heeft u vragen of wilt u één van deze producten bekijken?

Kom dan langs in één van onze showrooms!

Openingstijden showroom
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?