Chapel vloer

Ben je op zoek naar een exclusieve, duurzame houten vloer die op milieuvriendelijke wijze geproduceerd is? Maak dan kennis met de unieke collectie Chapel vloeren. Uiteraard verkrijgbaar bij Issa Vloeren!

Waarom Chapel parket?

Chapel vloeren worden stuk voor stuk in Nederland geproduceerd en vervaardigd uit PEFC- en FSC-gecertificeerd Europees eikenhout, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Chapel heeft het productieproces van begin tot eind in eigen beheer. De houtresten worden gebruikt voor het genereren van warmte en groene stroom, dus er gaat geen splinter verloren bij het produceren van de vloeren. Elke vloer wordt op bestelling gemaakt en volledig met de hand bewerkt. Voor de afwerking wordt uitsluitend gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare oliën. Chapel vloeren zijn eenvoudig te installeren en kunnen geniet, vastgenageld of verlijmd worden. Daarbij zijn de vloeren bijzonder geschikt voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming en –koeling.

Ons assortiment Chapel vloeren

De Chapel vloerencollectie biedt keuze uit diverse stijlvolle vloeren. Of je nu de voorkeur geeft aan een vloer met een geschaafd, geschraapt, fijnbezaagd, geborsteld, gebrand of verouderd oppervlak, de mogelijkheden zijn eindeloos! Er is keuze uit maar liefst 45 kleuren en tinten, en ook op het gebied van patronen kun je alle kanten op. Chapel biedt voor elk interieur de perfecte houten vloer! Vanzelfsprekend kun je voor de installatie van je nieuwe vloer gebruik maken van onze professionele legservice. Op die manier weet je zeker dat het eindresultaat niets te wensen overlaat.

Chapel vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Zou je de houten vloeren uit de Chapel collecties graag eens van dichtbij willen bewonderen? Loop dan eens binnen bij een van de showrooms van Issa Vloeren in Amsterdam of Alkmaar. Hier kun je op je gemak inspiratie opdoen en je laten informeren over de mogelijkheden. Uiteraard helpen onze specialisten je ook graag met een deskundig advies op maat.

Vraag een offerte aan en ontvang de prijs voor dit product * Verplichte velden


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Kom langs in onze inspirerende en overzichtelijke winkels en ontdek de nieuwste woontrends.

  Adres: Edisonweg 1, 1821 BN Alkmaar Openingstijden:
  Maandag 12:00 - 17:00
  Dinsdag 10:00 - 17:00
  Woensdag 10:00 - 17:00
  Donderdag 10:00 - 17:00
  Vrijdag 10:00 - 16:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten
  Adres: Buitenveldertselaan 110, 1081AB Amsterdam Openingstijden:
  Maandag op afspraak
  Dinsdag op afspraak
  Woensdag op afspraak
  Donderdag op afspraak
  Vrijdag op afspraak
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag gesloten
  Chat openen
  Hulp nodig?
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?