Issa ‘Selected’ Houten Vloeren

De Issa Selected planken vloeren worden gemaakt van het beste hout. Deze houten vloeren collectie is speciaal geselecteerd voor de moderne mens. Issa Selected zijn vloeren met karakter.

De vijf vloeren van Issa Selected 

1. Middeleeuws
De middeleeuwse collectie van verouderde planken die een lust zijn voor het oog. De houten planken zijn op een klassieke manier verouderd, gerookt en geolied. Het geleefde uiterlijk geven wij een stoere look door ze te roken. Modern of tijdloos de planken komen in beide interieurtype goed tot zijn recht.

2. Exclusief
Deze exclusieve collectie is gemaakt van tropische houtsoorten; Wenge, Jatoba of Zwarte Kabbels. Deze prachtige houten vloeren zijn ook geschikt voor de moderne inrichting. De houten vloerdelen worden geschuurd en met een kleine vellingkant geleverd. De collectie is afgewerkt met een Hot Press Olie of lak en is ook verkrijgbaar in Visgraat motief. De vloeren zijn leverbaar in 2 diktes: 13 en 18 mm. Heb je interesse in deze vloeren? Bezoek dan onze vloeren showroom in Alkmaar om een goed beeld te krijgen van de Issa Selected vloeren.

3. Klassiek
De klassieke collectie is gemaakt van eiken hout en heeft een geschuurd oppervlak. De houten vloerdelen worden geleverd met een kleine velling en afwerking met Hot Press Olie of lak. De klassieke vloer is ook leverbaar in Visgraat motief.

4. Retro
De Retro collectie is ook gemaakt van eiken hout en heeft een geschaafd oppervalk. De vloerdelen worden geleverd met een kleine (1 mm) velling en afwerking met Hot Press Olie. Door het geschaafde oppervlak heeft de vloer een stoer en geleefd uiterlijk. De Retro collectie is ook verkrijgbaar met een gerookte afwerking.

5. Robuust
De robuuste collectie is van eiken hout met grove structuur verschillen en grote afwisselingen in noest grootte. De vloeren zijn opgeruwd en gepolijst. Deze serie is afgewerkt met een Hot Press Olie.