Origineel Chapel Parket Vloeren

Unique by nature

Origineel Chapel Parket wordt in Nederland gemaakt van het beste Europese eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. De houten vloeren van Chapel worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Het hele productieproces heeft Chapel in eigen beheer, van ruw hout tot een exclusieve houten vloer. De vloeren van Chapel Parket worden per bestelling gemaakt en volledig met de hand bewerkt.

De Chapel vloeren zijn eenvoudig te installeren. De vloer kun je nieten, vastnagelen of verlijmen. Voor een mooi resultaat raden wij je aan om de vloer te laten verlijmen door een professional. Onze vakmannen hebben de kennis om de vloer zo te leggen, dat maximaal comfort gegarandeerd is. Als je vervolgens de onderhoudsvoorschriften aanhoudt, heb je lang woonplezier van je Origineel Chapel vloer.

De houten vloeren zijn geschikt voor het gebruik van vloerverwarming en koeling. De eiken toplaag wordt verlijmd op berken multiplex. Hierdoor ontstaat een uiterst stabiel product, dat vrijwel niet krimpt of uitzet bij temperatuur verschillen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.