Solidfloor Piet Boon

Solidfloor Piet Boon

Europees leverancier van houten vloeren en Nederlands toonaangevend designer introduceren een unieke houten vloeren collectie

Solidfloor en Piet Boon hebben samengewerkt aan een bijzondere collectie houten vloeren. Beide partijen zijn trots op de met zorg ontwikkelde Solidfloor Piet Boon collectie. De natuurlijke materialen, unieke patronen en het authentieke kleurenpalet zorgen voor een stijlvol resultaat. De Piet Boon collectie is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde parketspeciaalzaken. Hier is Issa Vloeren er één van!

De vloeren passen bij het hedendaagse interieur en zijn functioneel, tijdloos en duurzaam. De vloeren collectie bestaat uit vijf verschillende dessins, diverse legpatronen en is verkrijgbaar in een mix van acht authentieke hout kleuren. Door de variëteit aan keus, past de vloer bij iedere woonstijl.

Vloertypen
De basis begint met een eenvoudige lange en brede plank. De French Floor is een serie welke bestaat uit planken met drie verschillende breedtes. Met de Linear Style kun je bijzonder lineaire patronen creëren op de vloer. Het Visgraatpatroon is bijzonder vanwege de lange en brede delen. Dit design wordt ook wel Whale Bone genoemd. In de collectie zit ook nog een bijzondere Mosaic-tegel welke de vloer een bijzondere uitstraling geeft. De vloeren vergen weinig onderhoud. Het beste is om de vloer af en toe te zepen en jaarlijks eenmaal in de olie zetten is voldoende.

Een echte Piet Boon vloer is te herkennen aan een stempel van echtheid op de achterkant van iedere plank.

Piet Boon
Piet Boon is een toonaangevende designer. Hij maakt ontwerpen voor particuliere woningen tot aan totale interieurs voor grote projecten. Samen met zijn partner geeft hij leiding aan een ervaren team van designers, architecten en stylisten die verantwoordelijk zijn voor een breed scala aan projecten. Kenmerkend zijn de natuurlijke materialen en de fijne en bijzondere details.

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 25

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 25

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5