Meister Parket

Meister Parket

Het Meister lamelparket combineert klassieke houtsoorten met moderne materialen. Binnen het ruime assortiment houten vloeren kun je kiezen uit een tal van legpatronen en uiteenlopende afwerkingen. Voor de afwerking kun je kiezen uit natuur geolied en UV- geolied. Bij beuken vloer adviseren wij UV-olie. Dit voorkomt dat de vloer de eerste maanden verkleurd.

Meister lamelparket heeft een totale dikte van 13 mm met een houten toplaag van 2,5 mm. Bij intensief gebruik kun je ervoor kiezen om de toplaag minimaal twee keer te schuren. Dit is meer als voldoende voor jarenlang woonplezier.

Meister lamelparket heeft 3 typen vloeren

  • - Landhuisdelen: dit zijn lange planken. 
  • - Stroken: korte stroken in bijzondere vormen/patronen. 
  • - Classic: 3-strooks smalle vloerdelen.

Alle Meister lamelparket vloeren zijn geschikt voor warmwater vloerverwarming. Wil je elektrisch bediende vloerverwarming? Bij deze vloeren is dat alleen mogelijk als ze worden ingebouwd in een plavuizen- of betonvloer. De maximale temperatuur mag niet hoger zijn dan 26 graden.

Lamelparket leggen
De houten vloeren van Meister zijn geschikt voor zwevende plaatsing. Bij een aantal vloeren is dit zelfs vereist vanwege de krimp en uitzeteigenschappen van het hout. De vloeren worden gelegd met het masterclic systeem. De legservice van Issa vloeren kan dit perfect voor je leggen.

Niet gevonden wat je zoekt? Wij doen ons best om de webwinkel zo snel mogelijk compleet te maken. Bel ons gerust als je op zoek bent naar een product uit deze categorie! 072-5404590