Reclaimed Flooring by Dennebos

Natuurlijk & duurzaam

Hout, één van de oudste natuurlijke bouwmaterialen, is de basis van iedere Dennebos vloer. Duurzaamheid en verantwoord omgaan met een product van moeder natuur, is voor ons vanzelfsprekend. Met eigen FSC-gecertificeerde bosconcessies en daarnaast aanvoer uit PEFC- en FSC-gecertificeerde bossen zorgen wij ervoor dat onze bossen zich blijven ontwikkelen, hierdoor blijven onze bossen bestaan voor volgende generaties, maar … Wij gaan verder …

Reclaimed Flooring

Nu hebben wij ons assortiment uitgebreid met vier nieuwe (oude) vloeren. Reclaimed Flooring, teruggewonnen uit de bestaande toepassing en opnieuw bewerkt voor een nieuw doel, een nieuwe toekomst, een nieuwe unieke Dennebos vloer. 

Waar veelal oude planken en balken worden hergebruikt als massief hout doen wij het anders. We zagen uit de oude balken onze unieke massieve toplagen en verlijmen deze volgens ons eigen proces op een stabiele berkenmultiplex onderlaag. Hierdoor maken we optimaal gebruik van het aanbod oude balken en belasten we de natuur en ons milieu zo minimaal mogelijk.

De extra voordelen voor u behalve de natuur bewuste keuze, zijn alle voordelen van onze Dennebos meerlaagsvloeren: stabiel (werkings-arm), geschikt voor vloerverwarming, zwevend en vast te leggen op een goede vlakke ondervloer, afgewerkt met 100% natuurlijke hardwaxolie.

Van de vorige generatie, 
Aangepast door de huidige generatie, 
Geschikt voor de volgende generatie.

Reclaimed Flooring van Dennebos is leverbaar in vier uitvoeringen 21,5 cm breed, 17,5 mm dik en vallende lengtes tot 2,5 meter en hebben de codes R.01, R.02, R.03 en R.04.

Niet gevonden wat je zoekt? Wij doen ons best om de webwinkel zo snel mogelijk compleet te maken. Bel ons gerust als je op zoek bent naar een product uit deze categorie! 072-5404590