Chapel Parket

Chapel Parket

Origineel Chapel Parket Vloeren
Unique by nature

Origineel Chapel Parket wordt in Nederland gemaakt van het beste Europese eikenhout uit verantwoord beheerde bossen. De houten vloeren van Chapel worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Het hele productieproces heeft Chapel in eigen beheer, van ruw hout tot een exclusieve houten vloer. De vloeren van Chapel Parket worden per bestelling gemaakt en volledig met de hand bewerkt.

De Chapel vloeren zijn eenvoudig te installeren. De vloer kun je nieten, vastnagelen of verlijmen. Voor een mooi resultaat raden wij je aan om de vloer te laten verlijmen door een professional. Onze vakmannen hebben de kennis om de vloer zo te leggen, dat maximaal comfort gegarandeerd is. Als je vervolgens de onderhoudsvoorschriften aanhoudt, heb je lang woonplezier van je Origineel Chapel vloer.

De houten vloeren zijn geschikt voor het gebruik van vloerverwarming en koeling. De eiken toplaag wordt verlijmd op berken multiplex. Hierdoor ontstaat een uiterst stabiel product, dat vrijwel niet krimpt of uitzet bij temperatuur verschillen.

 

Chapel NaturelChapel Naturel White
Chapel Naturel BrownChapel 17th century smoked natural
17th Century Smoked White17th Century Smoked Black
17th Century Smoked RedDouble Smoked Natural
Double Smoked WhiteDouble Smoked Black
GoticCafe Black
Cafe MixAntique
Calco WhiteDanish Blue
Red LyeRed Lye White
Red Lye GreyGrey Lye
Grey Lye MixBlack
Deep Smoked NaturalDeep Smoked White
Deep Smoked Black17th Century Smoked Grey
DarlingtonDerby
DurhamDevon
SwindonCafe