Avance Floors

Avance Floors

De levendige kleuren van Avance Floors brengen de warmte in huis. De ruime collectie van Avance Floors is met zorg bewerkt. Het hout komt rechtstreeks uit de natuur, hierdoor is geen plank gelijk. Elke bestelling wordt apart geproduceerd, daardoor ziet een vloer van Avance Floors er nergens hetzelfde uit.

De Avance parket vloeren hebben een zeer goede prijs- kwaliteitverhouding en zijn onderhoudsvriendelijk. De vloeren zijn leverbaar met een extra afwerking; geborsteld, verouderd of fijn bezaagd. Er zijn 1001 afwerkingen mogelijk. Heb je specifieke wensen? Vraag dan goed naar de mogelijkheden of bezoek onze vloeren showroom in Alkmaar.

Avance vloeren bestaan uit twee delen. Een massieve toplaag, 4 mm en 6 mm, van edelhout bevestigd op een multiplex onderlaag. Vloeren van Avance Floors zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. De handleiding van Avance Floors legt eenvoudig uit hoe je de vloer zelf kunt leggen. Wil je liever voor gemak gaan, dan kun je deze uitdaging ook aan onze legservice overlaten.