Grijze PVC vloer

Ben je op zoek naar een neutrale vloer waar je wat onderhoud betreft geen omkijken naar hebt en die ook nog eens verrassend betaalbaar is? Dan is een grijze PVC vloer ideaal! Bij Issa Vloeren hebben we een prachtige selectie van de mooiste grijze PVC vloeren op voorraad. Neem een kijkje in het actuele aanbod en laat je inspireren!

Waarom een grijze PVC vloer?

Grijze PVC vloeren zijn bijzonder veelzijdig en verkrijgbaar in eindeloos veel warme en koele tinten. Omdat grijs een neutrale kleur is, past een grijze PVC vloer in vrijwel alle interieurstijlen. Zo is een grijze PVC vloer ideaal voor een Scandinavisch interieur met overwegend neutrale kleuren, maar vormt het ook een geweldige basis voor een gewaagde en kleurrijke inrichting. Een grijze PVC vloer is ook perfect voor drukke huishoudens met kinderen en/of huisdieren; PVC is een van de meest onderhoudsvriendelijke en duurzame vloertypes, en op een donkergrijze uitvoering zijn stof, vuil en haren veel minder zichtbaar dan op een lichtgekleurde vloer.

Ons assortiment grijze PVC vloeren

Van stoere, donkergrijze vloeren tot schitterende lichtgrijze white wash vloeren en alles daartussenin, wij hebben het. Ga je voor een grijze PVC vloer met de uitstraling van een echte houten vloer, met smalle of juist brede planken? Of kies je toch voor een uitvoering die oogt als een tegelvloer? De mogelijkheden op het gebied van grijze PVC vloeren zijn eindeloos bij Issa Vloeren!

Grijze PVC vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

We hebben ons best gedaan om onze vloeren zo goed mogelijk te fotograferen. En hoewel de foto’s een aardig idee geven van de mogelijkheden die Issa Vloeren biedt met betrekking tot grijze PVC vloeren, krijg je de beste indruk pas als je ze in het echt ziet. Dat kan door een bezoek te brengen aan onze showroom in Amsterdam of Alkmaar. Je bent van harte welkom!