Grijze gietvloer

Het stoere, rauwe en minimalistische karakter van de industriële woonstijl spreekt veel mensen aan. Maar een industrieel interieur vraagt vanzelfsprekend wel om een passende vloer. Een grijze gietvloer is hier perfect voor. Maak kennis met het indrukwekkende assortiment grijze gietvloeren van Issa Vloeren en kies voor puur vakwerk!

Waarom een grijze gietvloer?

Met een grijze gietvloer in een matte afwerking creëer je moeiteloos die kenmerkende industriële look en feel waar interieurontwerpers naar streven. Een glanzende afwerking kan echter ook heel mooi zijn en net even wat extra flair aan je interieur geven. De strakke, naadloze uitstraling van grijze gietvloeren vormt overigens ook een geweldige basis voor andere interieurstijlen. Zo komt een lichtgrijze gietvloer bijvoorbeeld heel mooi tot zijn recht in een Scandinavisch interieur. In een modern interieur waar wit overheerst, kan een donkergrijze gietvloer juist weer een interessant contrast creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ons assortiment grijze gietvloeren

Issa Vloeren biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van grijze gietvloeren. Zo kun je kiezen voor een echte betonnen gietvloer. Ook een betonlook gietvloer behoort tot de mogelijkheden. Een PU gietvloer, welke ook in grijstinten kan worden uitgevoerd, biedt de stoere look van een betonvloer maar is veel makkelijker schoon te houden dan standaard beton. Daarbij zijn deze vloeren heel goed te combineren met vloerverwarming.

Grijze gietvloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Overweeg je om een grijze gietvloer aan te schaffen, maar twijfel je nog over welk materiaal de gewenste uitstraling biedt? Je bent van harte welkom bij onze showrooms in Amsterdam en Alkmaar. Hier kun je op je gemak de verschillende mogelijkheden van onze grijze gietvloeren bekijken en vergelijken. Onze vloerspecialisten helpen je bovendien graag met een persoonlijk advies. Op die manier weet je zeker dat je nieuwe vloer straks in alle opzichten aan je wensen voldoet.