PU Gietvloer

Naast onze beton gietvloeren hebben wij ook de PU gietvloer. De mooie polyurethaan gietvloer heeft een strak en glad uiterlijk. Issa Vloeren heeft jarenlange ervaring met het verwerken van dit type vloeren. Wij verwerken alleen de hoogste kwaliteit alifatische PU vloeren. Wij werken met een eigen kleuren collectie van 20 unieke UNI kleuren. Door goed te kijken naar de hedendaagse trends hebben wij deze collectie samengesteld. Uiteraard zijn de mogelijkheden eindeloos en bieden wij ook maatwerk aan.

Waarom een gietvloer?

Met een PU gietvloer worden alle ruimtes letterlijk naadloos met elkaar verbonden. Daardoor kunt u een schitterende eenheid creëren! Maar PU gietvloeren bieden nog meer voordelen. Zo zijn de PU giet vloeren van Issa Vloeren bijzonder slijtvast en geschikt voor intensieve belastingen, waardoor beschadigingen tot het verleden behoren. De elastische eigenschappen zorgen er bovendien voor dat de vloeren zeer comfortabel lopen. Een PU gietvloer voelt altijd aangenaam warm aan onder uw voeten, zeker wanneer u deze combineert met vloerverwarming. De waterdichte en onderhoudsvriendelijke eigenschappen maken onze gietvloeren tot de ideale oplossing voor elk interieur.

Gietvloer kopen? Kom langs in onze gietvloeren showroom!

Als het op een nieuwe vloer aankomt dan kiest u vanzelfsprekend niet voor de eerste de beste. Kom daarom eens langs bij onze gietvloeren showroom in Amsterdam of Alkmaar! Hier kunt u op uw gemak inspiratie opdoen en kunnen onze deskundige vloerspecialisten u alles vertellen over de voordelen en mogelijkheden van een gietvloer. Uiteraard is ons ervaren team van professionals u ook graag van dienst bij het aanbrengen van uw nieuwe gietvloer. Bij Issa Vloeren bent u verzekerd van vakwerk!

Issa Selected PU Gietvloer

Issa Selected PU Gietvloer – 5

Vraag een offerte aan en ontvang de scherpste prijs voor één van deze producten!

* Verplichte velden

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
Privacybeleid en
Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Heeft u vragen of wilt u één van deze producten bekijken?

Kom dan langs in één van onze showrooms!

Openingstijden showroom
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten
Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten