Gietvloeren en Woonbeton

Sinds jaar en dag is Issa Vloeren bezig met het plaatsen van alle denkbare vloersystemen, zo ook Gietvloeren en Woonbeton. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit het interieur. Issa Vloeren is de gietvloerenspecialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Hierdoor combineren we het beste van twee werelden: de netheid en nauwkeurigheid die de particulieren klant zo belangrijk vindt en de technische kennis die de industrie ons eist.

Betonlook gietvloer = Vakwerk

Het aanbrengen van een gietvloer is puur vakwerk. Wij werken met een hecht team van ervaren professionals en leveren vakwerk. We hebben plezier in ons werk en gaan voor 100% kwaliteit en klanttevredenheid. Onze vloeren zijn concurrerend geprijsd, zonder dat wij daarbij concessies doen aan kwaliteit. U krijgt van ons een uitgebreid en eerlijk advies en beschikken over een eigen applicatieteam zodat wij het hele proces in één hand hebben. Zo bent u verzekerd van een mooi product met een perfecte afwerking. U wilt tenslotte jarenlang plezier beleven aan uw prachtige gietvloer.

Issa Selected Raw Concrete

Rauw Beton, Industrie vloer, geleefd beton: Dit zijn woorden die wij dagelijks in onze showroom horen. Door nauw te luisteren naar verschillende opdrachtgevers hebben wij een eigen product ontwikkeld tegen een zeer concurrerende prijs. Doordat de vraag naar een goedkope maar stoere oplossing toenam hebben wij samen met een fabrikant een cement gebonden product ontwikkeld. Issa Selected RAW Concrete is een product dat de uitstraling heeft van een oude beton vloer maar waar wel ‘normaal’ op geleefd kan worden. Van 20 tot 10.000 m2. Zeer geschikt voor woonhuizen tot kantoorgebouwen. Afhankelijk van de hoeveelheid m2 is de Issa Selected RAW Concrete er al vanaf € 39,95 per m2

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.