Gietvloeren voor in de keuken

De keuken is een van de ruimtes in huis die je waarschijnlijk het vaakst schoonmaakt. Het is dan ook wel zo prettig als je hier een vloer hebt die makkelijk te reinigen is en waarbij het geen ramp is als er eens iets geknoeid wordt. Issa Vloeren laat je graag kennismaken met de mooiste gietvloeren voor in de keuken!

Waarom een gietvloer in de keuken?

De naadloze aansluiting en de waterbestendige eigenschappen maken een gietvloer zeer gemakkelijk te reinigen. Gaat er eens iets over de vloer heen? Dat is geen probleem, want een gietvloer schoonmaken is zo gedaan. Even een dweil erover heen en je bent klaar! In tegenstelling tot bij veel houten vloeren hoef je niet bang te zijn dat vloeistoffen in de vloer trekken en er vlekken ontstaan die je er nooit meer uitkrijgt. Kortom, de perfecte vloer voor in de keuken!

Ons assortiment gietvloeren voor in de keuken

Issa Vloeren biedt een uitgebreid assortiment gietvloeren voor in de keuken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een PU gietvloer of een betonlook gietvloer. Deze kunnen wij leveren in een breed scala aan kleuren, zodat de vloer perfect aansluit op jouw interieur en persoonlijke smaak. Ook op het gebied van afwerkingen kun je werkelijk alle kanten op. Ga je voor een hoogglans afwerking of toch liever voor een mat effect? Het is helemaal aan jou!

Keuken gietvloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Wil je graag een keuken gietvloer laten plaatsen? Je bent van harte welkom bij onze showrooms in Amsterdam of Alkmaar om inspiratie op te doen. Uiteraard kun je hier ook terecht voor een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. Bovendien beschikken wij over een eigen legteam van ervaren professionals, dat klaar staat om je nieuwe keuken gietvloer te plaatsen. Bij Issa Vloeren ben je altijd verzekerd van een fantastisch eindresultaat!