Floorify

Floorify

Rigid PVC Vloeren

Floorify rigide vinyl vloeren combineren het beste van 2 werelden: de warme uitstraling van parket of de strakke look van beton met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid. 
Floorify rigide vinyl vloeren zijn 100% vervaardigd uit hoogwaardige kunststof. Tot in zijn diepste kern. In tegenstelling tot producten op basis van houtvezels (parket, laminaat) kan Floorify dus niet opzwellen als het in aanraking komt met water. Geen enkel risico op opstaande randjes en vroegtijdige slijtage.

WATERVAST

Floorify rigide vinyl vloeren zijn waterbestendig. Niet een beetje, maar helemaal. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar vloeien: Floorify is overal thuis. Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid krijg je gratis bij. Zowel voor het spatwater uit de douche als die gemorste gin-tonic.

COMFORTABEL

Breng je huis tot leven met mensen en muziek, en ontdek het ultieme vloercomfort. De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify rigide vinyl vloer en Comfort-ondervloer creëert een heerlijk zacht loopvlak én een akoestische laag.  Het resultaat? Een warme vloer die altijd gezellig aanvoelt en meer dan 20 decibel opvangt. Zo geniet je op elk moment van de stilte, ook als de blokken en race-auto’s in het rond vliegen in de kinderkamer

Onderdelen 21 tot 25 van totaal 29

per pagina

Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 • Floorify Oyster F015

  De Floorify Oyster is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Oyster is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Oyster geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Oyster is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Paris Tan F001

  De Floorify Paris Tan is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Paris Tan is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Paris Tan geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Paris Tan is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Sea salt F014

  De Floorify Sea salt is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Sea salt is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Sea salt geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Sea salt is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Stonehenge F053

  De Floorify Stonehenge is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Stonehenge is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Stonehenge geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Stonehenge is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Terrazzo F024

  De Floorify Terrazzo is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Terrazzo is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Terrazzo geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Terrazzo is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie

Onderdelen 21 tot 25 van totaal 29

per pagina

Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6