Floorify

Floorify

Rigid PVC Vloeren

Floorify rigide vinyl vloeren combineren het beste van 2 werelden: de warme uitstraling van parket of de strakke look van beton met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid. 
Floorify rigide vinyl vloeren zijn 100% vervaardigd uit hoogwaardige kunststof. Tot in zijn diepste kern. In tegenstelling tot producten op basis van houtvezels (parket, laminaat) kan Floorify dus niet opzwellen als het in aanraking komt met water. Geen enkel risico op opstaande randjes en vroegtijdige slijtage.

WATERVAST

Floorify rigide vinyl vloeren zijn waterbestendig. Niet een beetje, maar helemaal. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar vloeien: Floorify is overal thuis. Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid krijg je gratis bij. Zowel voor het spatwater uit de douche als die gemorste gin-tonic.

COMFORTABEL

Breng je huis tot leven met mensen en muziek, en ontdek het ultieme vloercomfort. De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify rigide vinyl vloer en Comfort-ondervloer creëert een heerlijk zacht loopvlak én een akoestische laag.  Het resultaat? Een warme vloer die altijd gezellig aanvoelt en meer dan 20 decibel opvangt. Zo geniet je op elk moment van de stilte, ook als de blokken en race-auto’s in het rond vliegen in de kinderkamer

Onderdelen 16 tot 20 van totaal 29

per pagina

Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 • Floorify Crémant F050

  De Floorify Crémant is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Crémant is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Crémant geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Crémant is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Croissant F007

  De Floorify Croissant is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Croissant is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Croissant geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Croissant is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Granola F009

  De Floorify Granola is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Granola is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Granola geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Granola is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Hazy Skies F012

  De Floorify Hazy Skies is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Hazy Skies is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Hazy Skies geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Hazy Skies is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Husky F052

  De Floorify Husky is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Husky is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Husky geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Husky is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie

Onderdelen 16 tot 20 van totaal 29

per pagina

Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6