Floorify

Floorify

Rigid PVC Vloeren

Floorify rigide vinyl vloeren combineren het beste van 2 werelden: de warme uitstraling van parket of de strakke look van beton met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid. 
Floorify rigide vinyl vloeren zijn 100% vervaardigd uit hoogwaardige kunststof. Tot in zijn diepste kern. In tegenstelling tot producten op basis van houtvezels (parket, laminaat) kan Floorify dus niet opzwellen als het in aanraking komt met water. Geen enkel risico op opstaande randjes en vroegtijdige slijtage.

WATERVAST

Floorify rigide vinyl vloeren zijn waterbestendig. Niet een beetje, maar helemaal. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar vloeien: Floorify is overal thuis. Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid krijg je gratis bij. Zowel voor het spatwater uit de douche als die gemorste gin-tonic.

COMFORTABEL

Breng je huis tot leven met mensen en muziek, en ontdek het ultieme vloercomfort. De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify rigide vinyl vloer en Comfort-ondervloer creëert een heerlijk zacht loopvlak én een akoestische laag.  Het resultaat? Een warme vloer die altijd gezellig aanvoelt en meer dan 20 decibel opvangt. Zo geniet je op elk moment van de stilte, ook als de blokken en race-auto’s in het rond vliegen in de kinderkamer

Onderdelen 6 tot 10 van totaal 29

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Floorify Butter Crisps F002

  De Floorify Butter Crisps is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Butter Crisps is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Butter Crisps geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Butter Crisps is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Cap Blanc Nez F010

  De Floorify Cap Blanc Nez is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Cap Blanc Nez is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Cap Blanc Nez geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Cap Blanc Nez is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Cap Gris Nez F013

  De Floorify Cap Gris Nez is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Cap Gris Nez is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Cap Gris Nez geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Cap Gris Nez is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Caviar F016

  De Floorify Caviar is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Caviar is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Caviar geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Caviar is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie
 • Floorify Champagne F017

  De Floorify Champagne is het beste van 2 werelden, het heeft de warme uitstraling van parket of een strakke betonvloer met een absoluut gebruiksgemak. De Floorify Champagne is stil, dun, warm, watervast en op bijna elke ondergrond eenvoudig en snel te installeren. De prachtige decoren van de Floorify Champagne geeft jouw woonkamer de perfecte afwerking.
  De klikverbinding van Floorify Champagne is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als clickvinyl. De Rigid Core blijft in extreme omstandigheden volledig stabiel én is stootvast.

  Meer Informatie

Onderdelen 6 tot 10 van totaal 29

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5